Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Mleté maso na mrkvi

Mleté maso na mrkvi

Obtížnost Čas přípravy
10min
Čas vaření Celkový čas Porce
50min 1h 0min
Nutriční hodnoty
1580 kalorií 7.0g cukrů 129.0g tuků 82.0g bílkovin

Příprava

Na rozpáleném olivovém oleji orestujeme mleté maso, osolíme, opepříme, poté vložíme nakrájenou mrkev na kolečka a necháme restovat. Poté zalijeme vodou a dusíme. Těstoviny uvaříme dle návodu na obalu, hotové těstoviny scedíme.


Beruska64

26. 12. 2009, Recept navštíven: 2562x


Přidat recenzi
maruskaji
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
Patří mezi má oblíbená jídla. Mleté maso si připravuji doma. Do těstovin při vaření kápnu olej. Jinak před servírováním těstoviny přelívám omáčkou a podávám nejraději s lehkým bílým vínem.
Přidané ingredience: trošku chilli a Vegety do mletého masa

21. 02. 2013, 22:13

dušanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
recept nam chutnal

18. 11. 2016, 21:02

Přidat komentář
Angel 666
A dál? Těstoviny vmíchat nebo přelít masem? Promiňte, ale tenhle recept se mi zdá nedokončený :o(

Angel 666 27. 12. 2009, 00:26

Beruska64
Těstoviny se poté přelijí omáčkou.

Beruska64 29. 12. 2009, 20:17

veerac
Já si myslím, že je to úplně jedno jestli se přelijí nebo vmíchají. Záleží to na tom, jak to má kdo rád.

veerac 10. 02. 2010, 09:03

Facebook komentáře