Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Mleté maso s klobásou

Obtížnost Čas přípravy
20min
Čas vaření Celkový čas Porce
1h 0min 1h 20min
Nutriční hodnoty
976 kalorií 0.0g cukrů 56.0g tuků 113.0g bílkovin

Příprava

Mleté maso dáme do mísy a přilijeme vodu, ve které jsme rozšlehali vejce. Promícháme a potom přidáme nastrouhaný česnek, pepř a koření na mletá masa. Nesolíme. Dobře zamíchanou směs necháme odležet.
Mezitím si oloupeme klobásky. Zapékací formu slabě vymažeme sádlem. Podle velikosti klobásek (čtvrtky, půlky, celé ) nabíráme lžící masovou směs, uděláme v ruce tvar karbanátku, vložíme klobásku, přehneme a maso spojíme. Zabalíme do anglické slaniny a položíme do vymazaného pekáčku, podlijeme nepatrně vodou a vložíme do vyhřáté trouby.
Prvních 30 minut pečeme přikryté alobalem při 180°C, potom alobal odstraníme a dopékáme při 190°C dalších 30 minut. Mleté maso s klobásou lze upéct i bez alobalu , ale musíme maso asi 2 x polít výpekem. Upečené maso podáváme s opečenými brambory posypanými kořením na americké brambory a maso přeléváme šťávou na pečené maso - Delikates omáčku.


Přidat na Pinterest
JanaB

04. 09. 2011, Recept navštíven: 1693x


Přidat recenzi
Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
velmi chutný recept

10. 02. 2017, 21:16

majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vyskúšaný recept,velmi chutne jedlo

15. 03. 2017, 20:27

hanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
je to zaujímavý recept

08. 06. 2017, 15:15

Přidat komentář
Thumb
...to musím vyzkoušet...

otto 08. 02. 2012, 11:04

Facebook komentáře