Mleté maso s klobásou

Obtížnost

Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení

Čas přípravy

20min
Čas vaření
1h 0min

Celkový čas

1h 20min

Porce


Nutriční hodnoty

976 kalorií
0.0g cukrů
56.0g tuků
113.0g bílkovin


Příprava

Mleté maso dáme do mísy a přilijeme vodu, ve které jsme rozšlehali vejce. Promícháme a potom přidáme nastrouhaný česnek, pepř a koření na mletá masa. Nesolíme. Dobře zamíchanou směs necháme odležet.
Mezitím si oloupeme klobásky. Zapékací formu slabě vymažeme sádlem. Podle velikosti klobásek (čtvrtky, půlky, celé ) nabíráme lžící masovou směs, uděláme v ruce tvar karbanátku, vložíme klobásku, přehneme a maso spojíme. Zabalíme do anglické slaniny a položíme do vymazaného pekáčku, podlijeme nepatrně vodou a vložíme do vyhřáté trouby.
Prvních 30 minut pečeme přikryté alobalem při 180°C, potom alobal odstraníme a dopékáme při 190°C dalších 30 minut. Mleté maso s klobásou lze upéct i bez alobalu , ale musíme maso asi 2 x polít výpekem. Upečené maso podáváme s opečenými brambory posypanými kořením na americké brambory a maso přeléváme šťávou na pečené maso - Delikates omáčku.

přidejte na:
JanaB

05. 09. 2011

Další recepty


Přidat recenzi
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
velmi chutný recept
Svetlana 10. 02. 2017, 22:16
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
vyskúšaný recept,velmi chutne jedlo
majka 15. 03. 2017, 21:27
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
je to zaujímavý recept
hanka 08. 06. 2017, 17:15