NAKLÁDANÝ HERMELÍN
Obtížnost
Čas přípravy
0min
Čas vaření
0min
Celkový čas
0min
Porce
Nutriční hodnoty
4875
kalorií
0.0g
cukrů
552.0g
tuků
0.0g
bílkovin
Příprava
Nejdřív utřete na prkénku stroužky česneku s troškou soli, přendejte do misky a smíchejte s paprikou.
Hermelíny podélně rozkrojte na dvě části. Vnitřní část pomažte tenčí vrstvou česnekové pasty a „slepte“ obě půlky k sobě.
Slité kozí rohy a oloupané cibule nakrájejte na hrubo. Vezměte uzavíratelnou čistou sklenici a postupně dávejte část cibule, rohy, namazané hermelíny, dokud ji nenaplníte.
Pak nové koření, černý pepř a bobkové listy. Zalijte až po okraj olejem a uzavřete.
Nesmí se tam dostat vzduch. V lednici pro rychlou spotřebu 7-10 dny odležet, nejlépe v chladu a ideálně ve tmě nechte hermelíny uležet (10 až 14 dnů). Pak je podávejte s chlebem.
Tip k receptu
5 Ks – větší sklenice 1,7 L
10. 10. 2024
Podobné recepty
© 2024, Railsformers s.r.o.