Olivové chlebové housky
Obtížnost
Čas přípravy
25min
Čas vaření
15min
Celkový čas
40min
Porce
Nutriční hodnoty
2424
kalorií
2.0g
cukrů
68.0g
tuků
37.0g
bílkovin
Příprava
Mouku prosyjeme do mísy, přidáme droždí a sůl (obě ve vzdálenosti od sebe) a přilijeme 200 ml vody. Zpracujeme v hladké těsto.
Poté přilijeme zbylou vodu a olivový olej a vytvoříme tekutější těsto. Vmícháme nasekané olivy a necháme 45 minut kynout.
Poté vyklopíme, rozdělíme na 8 částí ve tvaru bulek (těsto už nepropracováváme) a necháme ještě 20 minut kynout.
Pečeme 15 minut na 220 °C.
19. 02. 2016
Ingredience
Kategorie
Další recepty
Recenze
Přidat recenzi© 2024, Railsformers s.r.o.