Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Omáčka z bryndzy

Omáčka z bryndzy
Obtížnost: Rating Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 5min , Čas vaření: 15min
Celkový čas: 20min , porce

956 kalorií, 0.0g cukrů, 76.0g tuků, 63.0g bílkovin

Příprava

Z oleje a mouky připravíme v hrnci světlou jíškou. Tu zalijeme studeným vývarem a dobře prošleháme. Přidáme bryndzu, posekané provensálské bylinky a chvíli mícháme. Poté vypneme plamen.
Za neustálého míchání počkáme, dokud omáčka nepřestane bublat. Poté přidáme mléko a hořčici a důkladně zašleháme.

Podáváme s těstovinami či rýží jako samostatné jídlo nebo k pečenému masu.

Bulb Tip k receptu

Bryndzová omáčka zachutná i těm, kteří jinak bryndzu pro její typické aroma příliš nemusí. Krátké provaření jí totiž v tomto ohledu velmi prospěje.

notburga

10. 03. 2011, Recept navštíven: 4339x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Omáčka z bryndzy

Omáčka z bryndzy

Z oleje a mouky připravíme v hrnci světlou jíškou. Tu zalijeme studeným vývarem a dobře prošleháme. Přidáme...

Zobrazit všechny podobné recepty k Omáčka z bryndzy Link-arrow

Přidat recenzi
hanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
velmi dobrá bryndzová omáčka

18. 08. 2016, 19:39

dušanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
chuťovo dobrá omáčka

27. 08. 2016, 20:07

Přidat komentář

Facebook komentáře