Chybějící obrázek

Omáčka z červeného rybízu

Obtížnost

Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení

Čas přípravy

15min
Čas vaření
20min

Celkový čas

35min

Porce


Nutriční hodnoty

619 kalorií
1.0g cukrů
42.0g tuků
8.0g bílkovin


Příprava

Z masla a múky pripravíme ružovú zápražku. Zalejeme ju studenou vodou a mliekom, posolíme a dobre povaríme. Pridáme očistené umyté ríbezle a cukor, ešte trochu povaríme a podľa chuti okyslíme citrónom. So soľou v ovocných omáčkach veľmi opatrne, pridávame naozaj len symbolicky.

přidejte na:
Jozef

24. 06. 2010

Podobné recepty


Přidat recenzi
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
chutný recept

hanka 17. 06. 2016, 09:37

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
mne sa celkom vydarila

katka16031 12. 01. 2017, 10:49

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
omáčka chuťovo dobrá

majka 18. 11. 2017, 20:37

Přidat komentář
Sonia005
Jozefe, tak dnes jsem tuto omáčku chtěla vyzkoušet, leč skončila kde neměla. Chtěla jsem přidat fotku, leč je nepublikovatelná. Omáčka to sice byla, ale moučná s náznakem rybízu :-) Bylo tam hrozně moc mouky a taky jsem nevěděla kolik mléka....už jste tuto omáčku někdy vařil???

Sonia005 29. 07. 2011, 13:02