Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Omáčka z červeného rybízu

Omáčka z červeného rybízu

Obtížnost Čas přípravy
15min
Čas vaření Celkový čas Porce
20min 35min
Nutriční hodnoty
619 kalorií 1.0g cukrů 42.0g tuků 8.0g bílkovin

Příprava

Z masla a múky pripravíme ružovú zápražku. Zalejeme ju studenou vodou a mliekom, posolíme a dobre povaríme. Pridáme očistené umyté ríbezle a cukor, ešte trochu povaríme a podľa chuti okyslíme citrónom. So soľou v ovocných omáčkach veľmi opatrne, pridávame naozaj len symbolicky.


Jozef

24. 06. 2010, Recept navštíven: 1673x


Přidat recenzi
hanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
chutný recept

17. 06. 2016, 09:37

katka16031
Restaurant_star Restaurant_star
mne sa celkom vydarila

12. 01. 2017, 10:49

Přidat komentář
Sonia005
Jozefe, tak dnes jsem tuto omáčku chtěla vyzkoušet, leč skončila kde neměla. Chtěla jsem přidat fotku, leč je nepublikovatelná. Omáčka to sice byla, ale moučná s náznakem rybízu :-) Bylo tam hrozně moc mouky a taky jsem nevěděla kolik mléka....už jste tuto omáčku někdy vařil???

Sonia005 29. 07. 2011, 13:02

Facebook komentáře