Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Omeletové trhance s pudinkem

Omeletové trhance s pudinkem

Obtížnost Čas přípravy
30min
Čas vaření Celkový čas Porce
20min 50min
Nutriční hodnoty
1324 kalorií 1.0g cukrů 57.0g tuků 38.0g bílkovin

Příprava

Žĺtky vymiešame s práškovým cukrom. Z bielkov a 3 lyžíc krupicového cukru vyšľaháme tuhý sneh. Múku premiešame s 250 ml mlieka, vmiešame vymiešané žĺtky, posekané mandle, rum a tuhý sneh z bielkov. Cesto rozdelíme na 2 časti. Vo väčšej panvici rozpustíme maslo, vlejeme cesto a pečieme, kým okraje omelety nespevnejú. Obrátime ju na druhú stranu, opečieme a nožíkom roztrháme na menšie kúsky a tie ešte opečieme. Potom opečieme druhú omeletu. Dáme na tanier a prelejeme uvareným teplým pudingom, ktorý sme uvarili so 400 ml mlieka, pudingu a 2 PL cukru. Dozdobíme posekanými mandľami a ovocím alebo zmrzlinou.


oriestok

12. 01. 2010, Recept navštíven: 1530x


Přidat recenzi
dušanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vyskúšam

03. 09. 2016, 18:56

katka16031
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
zaujímavý recept na trhance

13. 11. 2016, 19:31

palino
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
je to velmi chutný recept

27. 01. 2017, 11:06

Přidat komentář

Facebook komentáře