Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Opékaný filet z lososa

Obtížnost Čas přípravy
30min
Čas vaření Celkový čas Porce
0min 30min
Nutriční hodnoty
610 kalorií 3.0g cukrů 45.0g tuků 75.0g bílkovin

Příprava

Filé z lososa očistíme od šupin, poté opláchneme a rozkrojíme na plátky. Kůži nařízneme a posypeme solí a pepřem. Na pánev dáme kousek másla, necháme rozpustit a vložíme lososa nejprve kůží dolů a opékáme 2 minuty, poté otočíme, okořeníme a necháme 6 minut opékat. Před otočením položíme na kůži kousek másla na zjemnění, opět otočíme a dopékáme ještě 4 minuty. Losos by měl být měkký a křupavý. Těsně před podáváním talíř pokapeme dýňovým olejem a balsamikovým krémem.

Bulb Tip k receptu

Lososa můžete podávat se salátem nebo šťouchanými brambory


Přidat na Pinterest
Bohemia Olej

28. 07. 2015, Recept navštíven: 2238x


Přidat recenzi
heladon
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
podobný recept z lososa dělá syn

11. 08. 2015, 08:15

hanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
losos vyborne pripravený

31. 10. 2015, 17:22

majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
velmi dobrý recept

02. 11. 2015, 12:00

palino
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
super jedlo

05. 11. 2015, 13:00

Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vyborný recept

06. 01. 2016, 13:29

dušanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
dobrý recept na lososa

13. 04. 2016, 10:44

Přidat komentář

Facebook komentáře