Ořechovo-rumová bábovka
Obtížnost
Čas přípravy
35min
Čas vaření
30min
Celkový čas
1h 5min
Porce
Nutriční hodnoty
1500
kalorií
1.0g
cukrů
77.0g
tuků
50.0g
bílkovin
Příprava
Žloutky, cukr a máslo mícháme 20 minut. Droždí rozmícháme ve vlažném mléce s trochou cukru a za stálého míchání přiléváme k žloužkům. Potom přidáme mleté ořechy, rum a dobře zamícháme. Ušleháme sníh a s moukou opatrně přimícháme k těstu. Pomalu pečeme v předem vyhřáté troubě na 175°C.
Jana Langrová10. 04. 2012
Podobné recepty
Recenze
Přidat recenzihelena 12. 12. 2012, 18:07
Přidané ingredience: třtinový cukr
planeta 29. 02. 2016, 18:59
© 2024, Railsformers s.r.o.