Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Ořechovo-rumová bábovka

Ořechovo-rumová bábovka

Obtížnost Čas přípravy
35min
Čas vaření Celkový čas Porce
30min 1h 5min
Nutriční hodnoty
1500 kalorií 1.0g cukrů 77.0g tuků 50.0g bílkovin

Příprava

Žloutky, cukr a máslo mícháme 20 minut. Droždí rozmícháme ve vlažném mléce s trochou cukru a za stálého míchání přiléváme k žloužkům. Potom přidáme mleté ořechy, rum a dobře zamícháme. Ušleháme sníh a s moukou opatrně přimícháme k těstu. Pomalu pečeme v předem vyhřáté troubě na 175°C.


Jana Langrová

10. 04. 2012, Recept navštíven: 1704x


Přidat recenzi
Thumb
Restaurant_star
hej velmi dobry recept,odporucam na Vianoce,upiekli sme uz probu chutilo vsetkym diky

helena 12. 12. 2012, 17:07

planeta
Restaurant_star
cukr krystal do pečiva již vůbec nepoužívám, nahradila jsem ho třtinovým cukrem
Přidané ingredience: třtinový cukr

29. 02. 2016, 17:59

majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
super recept

27. 03. 2016, 17:31

Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vynikajuca babovka

05. 04. 2016, 10:45

hanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vynikajuce

23. 04. 2016, 18:25

dušanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
dobrá bábovka

24. 02. 2017, 11:14

Přidat komentář

Facebook komentáře