Ořechová bábovka s jablky a rumem
Obtížnost
Čas přípravy
25min
Čas vaření
45min
Celkový čas
1h 10min
Porce
Nutriční hodnoty
2820
kalorií
4.0g
cukrů
115.0g
tuků
26.0g
bílkovin
Příprava
Z vajec, moučkového cukru a vanilkového cukru utřeme pěnu. Postupně přidáváme veškeré ingredience, mouku s práškem do počiva, olej, mléko, ořechy, nahrubo nastrouhaná jablka a nakonec rum. Do vymazané a strouhankou vysypané formy nalijeme těsto, dáme do předem vyhřáté trouby na 180°C a pečeme asi 30 minut. Po třiceti minutách položíme na bábovku pečící papír a pečeme ještě 15 minut.
Jana Langrová04. 07. 2012
Další recepty
Recenze
Přidat recenziPřidané ingredience: Přidávám Bacardi bílý rum, vanilkový cukr
maruskaji 22. 02. 2013, 10:31
© 2024, Railsformers s.r.o.