Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Ořechová bábovka s jablky a rumem

Ořechová bábovka s jablky a rumem

Obtížnost Čas přípravy
25min
Čas vaření Celkový čas Porce
45min 1h 10min
Nutriční hodnoty
2820 kalorií 4.0g cukrů 115.0g tuků 26.0g bílkovin

Příprava

Z vajec, moučkového cukru a vanilkového cukru utřeme pěnu. Postupně přidáváme veškeré ingredience, mouku s práškem do počiva, olej, mléko, ořechy, nahrubo nastrouhaná jablka a nakonec rum. Do vymazané a strouhankou vysypané formy nalijeme těsto, dáme do předem vyhřáté trouby na 180°C a pečeme asi 30 minut. Po třiceti minutách položíme na bábovku pečící papír a pečeme ještě 15 minut.


Jana Langrová

04. 07. 2012, Recept navštíven: 2778x


Přidat recenzi
maruskaji
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
Přidávám Bacardi bílý rum zdá se mi jemnější než klasický. Také přidávám trochu vanilkového cukru.
Přidané ingredience: Přidávám Bacardi bílý rum, vanilkový cukr

22. 02. 2013, 09:31

majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
velmi dobre

30. 12. 2015, 14:13

katka16031
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
super bábovak, velmi nam chutnala

17. 03. 2016, 12:11

Přidat komentář

Facebook komentáře