Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Ovarové koleno na červeném víně

Ovarové koleno na červeném víně

Obtížnost Čas přípravy
10min
Čas vaření Celkový čas Porce
2h 0min 2h 10min
Nutriční hodnoty
3020 kalorií 0.0g cukrů 260.0g tuků 170.0g bílkovin

Příprava

Koleno omyjeme a nařízneme až ke kosti. Vložíme jej do hrnce, přidáme koření a celou (neoloupanou!) cibuli. Přilijeme víno a vodu (koleno musí být celé zakryté). Vaříme cca 2 hodiny, ale záleží na velikosti kolena. Po uvaření servírujeme s křenem, hořčicí a chlebem.

Bulb Tip k receptu

Můžete jej i dopéci v troubě. Stačí k tomu po uvaření cca 30 minut při teplotě na 190°C.


Tatiana

12. 07. 2011, Recept navštíven: 2366x

Podobné recepty


Přidat recenzi
dušanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
dobrý recept

21. 05. 2016, 19:55

Přidat komentář

Facebook komentáře