Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Ovarové koleno na červeném víně

Ovarové koleno na červeném víně
Obtížnost: Rating Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 10min , Čas vaření: 2h 0min
Celkový čas: 2h 10min , porce

3020 kalorií, 0.0g cukrů, 260.0g tuků, 170.0g bílkovin

Příprava

Koleno omyjeme a nařízneme až ke kosti. Vložíme jej do hrnce, přidáme koření a celou (neoloupanou!) cibuli. Přilijeme víno a vodu (koleno musí být celé zakryté). Vaříme cca 2 hodiny, ale záleží na velikosti kolena. Po uvaření servírujeme s křenem, hořčicí a chlebem.

Bulb Tip k receptu

Můžete jej i dopéci v troubě. Stačí k tomu po uvaření cca 30 minut při teplotě na 190°C.

Tatiana

12. 07. 2011, Recept navštíven: 2285x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Ovarové koleno v pivu

Ovarové koleno v pivu

Do studené vody nalijeme čtvrtinu piva a nakrájíme na menší kusy petržel a celer. Teprve až vodu s pivem a...

Ovarové koleno na červeném víně

Ovarové koleno na červeném víně

Koleno omyjeme a nařízneme až ke kosti. Vložíme jej do hrnce, přidáme koření a celou (neoloupanou!) cibuli....

Zobrazit všechny podobné recepty k Ovarové koleno na červeném víně Link-arrow

Přidat recenzi
dušanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
dobrý recept

21. 05. 2016, 19:55

Přidat komentář

Facebook komentáře