Ovarové koleno na červeném víně
Obtížnost
Čas přípravy
10min
Čas vaření
2h 0min
Celkový čas
2h 10min
Porce
Nutriční hodnoty
3020
kalorií
0.0g
cukrů
260.0g
tuků
170.0g
bílkovin
Příprava
Koleno omyjeme a nařízneme až ke kosti. Vložíme jej do hrnce, přidáme koření a celou (neoloupanou!) cibuli. Přilijeme víno a vodu (koleno musí být celé zakryté). Vaříme cca 2 hodiny, ale záleží na velikosti kolena. Po uvaření servírujeme s křenem, hořčicí a chlebem.
Tip k receptu
Můžete jej i dopéci v troubě. Stačí k tomu po uvaření cca 30 minut při teplotě na 190°C.
Tatiana12. 07. 2011
Další recepty
© 2024, Railsformers s.r.o.