Chybějící obrázek

Ovarové koleno na červeném víně

Obtížnost

Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení

Čas přípravy

10min
Čas vaření
2h 0min

Celkový čas

2h 10min

Porce


Nutriční hodnoty

3020 kalorií
0.0g cukrů
260.0g tuků
170.0g bílkovin


Příprava

Koleno omyjeme a nařízneme až ke kosti. Vložíme jej do hrnce, přidáme koření a celou (neoloupanou!) cibuli. Přilijeme víno a vodu (koleno musí být celé zakryté). Vaříme cca 2 hodiny, ale záleží na velikosti kolena. Po uvaření servírujeme s křenem, hořčicí a chlebem.

Tip k receptu

Můžete jej i dopéci v troubě. Stačí k tomu po uvaření cca 30 minut při teplotě na 190°C.

přidejte na:
Tatiana

12. 07. 2011

Podobné recepty


Přidat recenzi
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení
dobrý recept

dušanka 21. 05. 2016, 19:55

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
výborná pochuťka

palino 18. 04. 2018, 10:14

Přidat komentář