Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Ovesná kaše

Obtížnost: Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 10min , Čas vaření: 15min
Celkový čas: 25min , porce

544 kalorií, 3.0g cukrů, 7.0g tuků, 19.0g bílkovin

Přidat na Pinterest

Příprava

Ovesné vločky pro jistotu přebereme. Mléko osolíme špetkou soli, vmícháme přebrané ovesné vločky a za stálého míchání je zvolna vaříme asi 15 minut do zhoustnutí. Poté na talíři pokapeme rozehřátým medem a obložíme kolečky banánu.

Evík

12. 10. 2012, Recept navštíven: 2533x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Ovesná kaše s mangem

Ovesná kaše s mangem

Ovesné vločky uvaříme v mléce, přisypeme nastrouhaný kokos a kousky manga (může být mangová dřeň). Nepřisla...

Ovesná kaše

Ovesná kaše

Ovesné vločky pro jistotu přebereme. Mléko osolíme špetkou soli, vmícháme přebrané ovesné vločky a za stálé...

Ovesná kaše s malinami a praženými mandlemi

Ovesná kaše s malinami a praženými mandlemi

Smíchejte ovesné vločky, 300 ml vody a ovocnou šťávu spolu v misce. Zakryjte a nechejte v lednici přes noc....

Skořicová ovesná kaše s banánem a jahodami

Skořicová ovesná kaše s banánem a jahodami

Smícháme mléko, skořici, cukr a ovesné vločky. Přidáme na kolečka nakrájené banány (1,5 kusů) a vaříme 5 mi...

Zobrazit všechny podobné recepty k Ovesná kaše Link-arrow

Přidat recenzi
tepito
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
Místo banánu jsem použila zavařené borůvky.

22. 03. 2013, 08:33

hanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
da sa použiť aj ine ovocie a je to dobre

10. 03. 2016, 12:41

Přidat komentář

Facebook komentáře