Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Ovesná smaženice do polévky

Ovesná smaženice do polévky
Obtížnost: Rating Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 5min , Čas vaření: 10min
Celkový čas: 15min , porce

996 kalorií, 4.0g cukrů, 34.0g tuků, 38.0g bílkovin

Příprava

Cibule oloupeme a nakrájíme na hodně drobné kostičky. Máslo rozehřejeme na pánvičce a potom stáhneme plamen na střední teplotu. Cibuli lehce osmahneme a hned přisypeme ovesné vločky. Pražíme, dokud nezačnou vonět po oříškách. Rozklepneme na pánvičku vajíčka, zamícháme a osolíme. Až žloutek i bílek ztuhne, můžeme dát do polévky.

Bulb Tip k receptu

Dobré je solit hned, jakmile na pánvičku dáte vajíčka, sůl se pak dobře rozmíchá. Do smaženice můžete přidat i různé druhy čerstvých bylinek - podle druhu polévky. Smaženici nejlépe servírujeme lžící přímo do talířů s polévkou.Hodí se hlavně do zeleninových polévek.

notburga

16. 01. 2011, Recept navštíven: 1259x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Ovesná smaženice do polévky

Ovesná smaženice do polévky

Cibule oloupeme a nakrájíme na hodně drobné kostičky. Máslo rozehřejeme na pánvičce a potom stáhneme plamen...

Zobrazit všechny podobné recepty k Ovesná smaženice do polévky Link-arrow

Přidat recenzi
Přidat komentář

Facebook komentáře