Ovocní Mikuláši
Obtížnost
Čas přípravy
1h 30min
Čas vaření
0min
Celkový čas
1h 30min
Porce
Nutriční hodnoty
188
kalorií
0.0g
cukrů
0.0g
tuků
0.0g
bílkovin
Příprava
Ovoce omyjeme pod studenou tekoucí vodou, vysušíme a odstraníme šťopky. Smetanu ke šlehání ušleháme, přidáme ztužovač, cukr a opatrně zamícháme, aby nám šlehačka nespadla. Jahody seřízneme tak, aby nám pěkně stály na talíři. Na špičku každé jahody dáme lžičku šlehačky, do které lehce zatlačíme malinu. Na špičku maliny dáme trochu šlehačky, jako bambulku, do které zapíchneme hřebíček. Do šlehačky na jahodě zapíchneme 3 hřebíčky, jako oči a nos. Hotové Mikuláše dáme na 1 hodinu chladit do ledničky.
Milena01. 07. 2009
Další recepty
© 2024, Railsformers s.r.o.