Ovocní Mikuláši

Obtížnost

Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení

Čas přípravy

1h 30min
Čas vaření
0min

Celkový čas

1h 30min

Porce


Nutriční hodnoty

188 kalorií
0.0g cukrů
0.0g tuků
0.0g bílkovin


Příprava

Ovoce omyjeme pod studenou tekoucí vodou, vysušíme a odstraníme šťopky. Smetanu ke šlehání ušleháme, přidáme ztužovač, cukr a opatrně zamícháme, aby nám šlehačka nespadla. Jahody seřízneme tak, aby nám pěkně stály na talíři. Na špičku každé jahody dáme lžičku šlehačky, do které lehce zatlačíme malinu. Na špičku maliny dáme trochu šlehačky, jako bambulku, do které zapíchneme hřebíček. Do šlehačky na jahodě zapíchneme 3 hřebíčky, jako oči a nos. Hotové Mikuláše dáme na 1 hodinu chladit do ledničky.

přidejte na:
Milena

01. 07. 2009

Další recepty


Přidat recenzi