Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Ovocný špíz s vinnou pěnou

Obtížnost Čas přípravy
20min
Čas vaření Celkový čas Porce
10min 30min
Nutriční hodnoty
400 kalorií 0.0g cukrů 5.0g tuků 0.0g bílkovin

Příprava

V pánvi zkaramelizujeme hnědý cukr a přimícháme máslo. Jablka oloupeme, zbavíme jádřinců a nakrájíme na kousky. Obalíme je v karamelu a vyjmeme na pečící papír potřený olejem. Necháme vychladnout. Ananas okrájíme až na čistou dužinu, kterou nakrájíme na velké kostky. Střídavě s jablkem napícháme na špízy. V horké vodní lázni do pěny ušleháme žloutky, cukr a Campari. Špízy přelijeme.


Přidat na Pinterest
Marsylie

03. 07. 2013, Recept navštíven: 992x


Přidat recenzi
heladon
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
Dělala jsem to z normálního bílého cukru

19. 01. 2015, 08:34

Přidat komentář

Facebook komentáře