Ovocný špíz s vinnou pěnou
Obtížnost
Čas přípravy
20min
Čas vaření
10min
Celkový čas
30min
Porce
Nutriční hodnoty
400
kalorií
0.0g
cukrů
5.0g
tuků
0.0g
bílkovin
Příprava
V pánvi zkaramelizujeme hnědý cukr a přimícháme máslo. Jablka oloupeme, zbavíme jádřinců a nakrájíme na kousky. Obalíme je v karamelu a vyjmeme na pečící papír potřený olejem. Necháme vychladnout. Ananas okrájíme až na čistou dužinu, kterou nakrájíme na velké kostky. Střídavě s jablkem napícháme na špízy. V horké vodní lázni do pěny ušleháme žloutky, cukr a Campari. Špízy přelijeme.
Marsylie03. 07. 2013
Ingredience
Kategorie
Další recepty
Recenze
Přidat recenzi© 2024, Railsformers s.r.o.