Ovocný špíz s vinnou pěnou

Obtížnost

Čas přípravy

20min
Čas vaření
10min

Celkový čas

30min

Porce


Nutriční hodnoty

400 kalorií
0.0g cukrů
5.0g tuků
0.0g bílkovin


Příprava

V pánvi zkaramelizujeme hnědý cukr a přimícháme máslo. Jablka oloupeme, zbavíme jádřinců a nakrájíme na kousky. Obalíme je v karamelu a vyjmeme na pečící papír potřený olejem. Necháme vychladnout. Ananas okrájíme až na čistou dužinu, kterou nakrájíme na velké kostky. Střídavě s jablkem napícháme na špízy. V horké vodní lázni do pěny ušleháme žloutky, cukr a Campari. Špízy přelijeme.

přidejte na:
Marsylie

03. 07. 2013

Podobné recepty


Přidat recenzi
heladon
Dělala jsem to z normálního bílého cukru

19. 01. 2015, 08:34

Přidat komentář
Vaříte rádi? Zajímá Vás zdravá výživa a vše kolem jídla? Pak ste tu správně. sRecepty.CZ jsou komunitním portálem, kde se setkávají uživatelé s podobnými zájmy.