Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Pampeliškový med podle sonizny

Obtížnost Čas přípravy
20min
Čas vaření Celkový čas Porce
10min 30min
Nutriční hodnoty
3984 kalorií 0.0g cukrů 0.0g tuků 0.0g bílkovin

Příprava

Pampelišky zbavíme všech zelených částí a natrháme je do hrnce. Přidáme nakrájené pomeranče – oloupané a zbavené všech bílých částí.
Zalijeme litrem vody a 10 minut povaříme.
Poté necháme 24 hodin luhovat. Poté přecedíme.
Poté přidáme cukr a vaříme 1,5 hodiny (nebo do požadované konzistence) na mírném plameni.
Plníme do sklenic, které ještě teplé zavíčkujeme a otočíme dnem vzhůru.

Bulb Tip k receptu

Správnou konzistenci zjistíme tak, že trochu medu kápneme na talířek a když ho naklopíme, směs by neměla stékat.


Přidat na Pinterest
sonizna

04. 02. 2016, Recept navštíven: 595x


Přidat recenzi
Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
robím tento med a je výborný

04. 02. 2016, 11:14

palino
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
výborný med

26. 08. 2016, 19:14

Přidat komentář
katka16031
vyskúšané , dobre

katka16031 12. 08. 2016, 19:47

Facebook komentáře