Pane Bianco
Obtížnost
Čas přípravy
35min
Čas vaření
25min
Celkový čas
1h 0min
Porce
Nutriční hodnoty
2744
kalorií
0.0g
cukrů
14.0g
tuků
75.0g
bílkovin
Příprava
Z droždí, cukru a vlažné vody si připravíme kvásek, který spojíme s moukou, poté osolíme, přidáme olivový olej, bylinky a vodu přidáváme podle konzistence těsta tak, aby těsto bylo vláčné, ne tuhé.
Po vytvarování těsta do tvaru bochánku necháme těsto odpočinout na teple cca 20 minut.
Vytvarujeme do tvaru chleba, potřeme olivovým olejem a posypeme hrubou solí. Pečeme v troubě na 195° cca 25 minut.
Tip k receptu
Do těsta můžeme přidat sušené tomaty v oleji a celé olivy.
26. 11. 2014
Další recepty
© 2024, Railsformers s.r.o.