Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Panganius jako řízek

Obtížnost: Rating Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 15min , Čas vaření: 15min
Celkový čas: 30min , porce

1012 kalorií, 0.0g cukrů, 11.0g tuků, 35.0g bílkovin

Přidat na Pinterest

Příprava

Pangase osolíme a rozdělíme na dvě části, protože je ryba dost velká.
Rozklepeme vajíčko a rozšleháme jej. Pangase namočíme ve vejci a potom vložíme do strouhanky a obalíme.
Na rozehřáté pánvi smažíme pangase dozlatova.
Pangase podáváme jako klasický řízek - s brambory, kaší nebo salátem.

KATZVEL

08. 06. 2010, Recept navštíven: 3246x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Panganius jako řízek

Panganius jako řízek

Pangase osolíme a rozdělíme na dvě části, protože je ryba dost velká. Rozklepeme vajíčko a rozšleháme jej...

Zobrazit všechny podobné recepty k Panganius jako řízek Link-arrow

Přidat recenzi
planeta
Restaurant_star
když dělám něco v trojobalu, tak do strouhanky přidávám napůl drcené kukuřičné lupínky a do vajíčka přimíchám i trochu piva, pak je to takové křupavější
Přidané ingredience: kukuřičné lupínky,pivo

28. 07. 2014, 06:41

Lucie
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
Dle mě chutná ryba, i když se najdou i mnohem lepší. Občas si ji uděláme a bramborovou kaší.

11. 08. 2014, 19:10

Přidat komentář
Thumb
ma ta ryba kosti

gabina 17. 03. 2011, 13:20

Thumb
Jako každá ryba kosti má, ale její filety kosti nemají :-)

Kačka 08. 11. 2012, 13:34

Facebook komentáře