Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Panganius jako řízek

Obtížnost Čas přípravy
15min
Čas vaření Celkový čas Porce
15min 30min
Nutriční hodnoty
1012 kalorií 0.0g cukrů 11.0g tuků 35.0g bílkovin

Příprava

Pangase osolíme a rozdělíme na dvě části, protože je ryba dost velká.
Rozklepeme vajíčko a rozšleháme jej. Pangase namočíme ve vejci a potom vložíme do strouhanky a obalíme.
Na rozehřáté pánvi smažíme pangase dozlatova.
Pangase podáváme jako klasický řízek - s brambory, kaší nebo salátem.


Přidat na Pinterest
KATZVEL

08. 06. 2010, Recept navštíven: 3414x


Přidat recenzi
planeta
Restaurant_star
když dělám něco v trojobalu, tak do strouhanky přidávám napůl drcené kukuřičné lupínky a do vajíčka přimíchám i trochu piva, pak je to takové křupavější
Přidané ingredience: kukuřičné lupínky,pivo

28. 07. 2014, 06:41

Lucie
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
Dle mě chutná ryba, i když se najdou i mnohem lepší. Občas si ji uděláme a bramborovou kaší.

11. 08. 2014, 19:10

hanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
robím niekedy na tento spôsob, celkom chutné

13. 06. 2017, 10:04

katka16031
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
pangasius chutne urobený

25. 07. 2017, 19:15

Přidat komentář
Thumb
ma ta ryba kosti

gabina 17. 03. 2011, 13:20

Thumb
Jako každá ryba kosti má, ale její filety kosti nemají :-)

Kačka 08. 11. 2012, 13:34

Facebook komentáře