Panganius jako řízek
Obtížnost | Čas přípravy |
---|---|
15min |
Čas vaření | Celkový čas | Porce |
---|---|---|
15min | 30min |
Nutriční hodnoty |
---|
1012 kalorií | 0.0g cukrů | 11.0g tuků | 35.0g bílkovin |
Příprava
Pangase osolíme a rozdělíme na dvě části, protože je ryba dost velká.
Rozklepeme vajíčko a rozšleháme jej. Pangase namočíme ve vejci a potom vložíme do strouhanky a obalíme.
Na rozehřáté pánvi smažíme pangase dozlatova.
Pangase podáváme jako klasický řízek - s brambory, kaší nebo salátem.
Ingredience
Kategorie
Obyčejný den, Česká, Celoročně, Finančně náročnější, Ryby a dary moře, Rychlovka, Rodina, Hlavní chodRecenze
Přidat recenzi

Přidané ingredience: kukuřičné lupínky,pivo
planeta 28. 07. 2014, 06:41





Lucie 11. 08. 2014, 19:10
gabina 17. 03. 2011, 13:20
Kačka 08. 11. 2012, 13:34