Panganius jako řízek
Obtížnost
Čas přípravy
15min
Čas vaření
15min
Celkový čas
30min
Porce
Nutriční hodnoty
1012
kalorií
0.0g
cukrů
11.0g
tuků
35.0g
bílkovin
Příprava
Pangase osolíme a rozdělíme na dvě části, protože je ryba dost velká.
Rozklepeme vajíčko a rozšleháme jej. Pangase namočíme ve vejci a potom vložíme do strouhanky a obalíme.
Na rozehřáté pánvi smažíme pangase dozlatova.
Pangase podáváme jako klasický řízek - s brambory, kaší nebo salátem.
08. 06. 2010
Ingredience
Kategorie
Další recepty
Recenze
Přidat recenziPřidané ingredience: kukuřičné lupínky,pivo
planeta 28. 07. 2014, 08:41
Lucie 11. 08. 2014, 21:10
© 2024, Railsformers s.r.o.