Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Pangasius jinak

Pangasius jinak
Obtížnost: Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 50min , Čas vaření: 20min
Celkový čas: 1h 10min , porce

956 kalorií, 0.0g cukrů, 58.0g tuků, 103.0g bílkovin

Příprava

Pangasia překrojíme po páteři a pak na větší dílky.Vložíme do misky a zakapeme šťávou z 1 citrónu.Pak dáme koření na rybu,sojovku(používám Soy Sauce) a sladkou chilli omáčku.Promícháme a necháme asi 30minut odležet.Do pekáče dáme olej a okapanou rybu opečeme,přidáme marinádu a podusíme do měkka.

mrak

25. 12. 2009, Recept navštíven: 1696x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Pangasius jinak

Pangasius jinak

Pangasia překrojíme po páteři a pak na větší dílky.Vložíme do misky a zakapeme šťávou z 1 citrónu.Pak dáme ...

Zobrazit všechny podobné recepty k Pangasius jinak Link-arrow

Přidat recenzi
Ajaja
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
Ač pangasius neplatí za výbornou rybu, tak je východiskem pro ty, co nemají rádi rybí vůni, ale rybu by si dali. Má výhodu v tom, že dobře přijímá chutě, takže použití sojovky a chili omáčky mu prospělo.

28. 12. 2012, 14:38

Přidat komentář
marlenka55
Recept jsem dnes vyzkoušela a můžu jen doporučit! Marlenka55

marlenka55 11. 08. 2010, 14:50

Facebook komentáře