Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Pangasius na pórku a česneku

Obtížnost Čas přípravy
10min
Čas vaření Celkový čas Porce
15min 25min
Nutriční hodnoty
204 kalorií 0.0g cukrů 14.0g tuků 4.0g bílkovin

Příprava

Plátky pangasia omyjeme pod tekoucí studenou vodou, osušíme, opepříme a osolíme dle chuti. Dáme smažit na rozpálený olej, smažíme z obou stran 10 minut na mírném plameni. Přidáme na kolečka nakrájený pórek, na plátky nakrájený česnek a smažíme ještě 5 minut.


Přidat na Pinterest
Milena

18. 06. 2009, Recept navštíven: 4591x


Přidat recenzi
maruskaji
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
Osvědčená klasika, kterou jsem ráda dělávala než jsem v tv viděla v jakých podmínkách Pangase chovají. Od té doby jsem jej připravovala jen málokdy.
Přidané ingredience: špetku koření na ryby

20. 02. 2013, 19:03

palino
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
receptj e celkom chutný

07. 12. 2016, 22:01

majka
Restaurant_star Restaurant_star
pangasia robim malo, ale je to celkom dobrý recept

26. 01. 2017, 19:55

Přidat komentář
hanka
dobre upravený pangasius

hanka 16. 08. 2016, 19:47

Facebook komentáře