Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Paštika z celeru

Obtížnost: Rating Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 30min , Čas vaření: 1h 20min
Celkový čas: 1h 50min , porce

560 kalorií, 1.0g cukrů, 51.0g tuků, 24.0g bílkovin

Přidat na Pinterest

Příprava

Celer oloupeme, nastrouháme najemno. Olej si rozpálíme v hrnci, přidáme nadrobno nasekanou cibuli, orestujeme, poté přidáme nastrouhaný celer, podlijeme bujónem a necháme dusit, aby byl celer měkký. Poté, když je celer měkký, přidáme vejce, strouhanku dle potřeby, opepříme, osolíme, promícháme a směs přendáme do olejem vymazaného pekáčku a pečeme při 180 °C cca 80 minut.

Beruska64

26. 12. 2009, Recept navštíven: 1464x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Paštika z celeru

Paštika z celeru

Celer oloupeme, nastrouháme najemno. Olej si rozpálíme v hrnci, přidáme nadrobno nasekanou cibuli, orestuje...

Zobrazit všechny podobné recepty k Paštika z celeru Link-arrow

Přidat recenzi
maruskaji
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
Místo soli mám ráda špetku Vegety bez glutamátu. Dělávám hlavně z čerstvého celeru ze zahrádky.
Přidané ingredience: špetka vegety

21. 02. 2013, 22:03

Přidat komentář

Facebook komentáře