Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Paštika z celeru

Obtížnost Čas přípravy
30min
Čas vaření Celkový čas Porce
1h 20min 1h 50min
Nutriční hodnoty
560 kalorií 1.0g cukrů 51.0g tuků 24.0g bílkovin

Příprava

Celer oloupeme, nastrouháme najemno. Olej si rozpálíme v hrnci, přidáme nadrobno nasekanou cibuli, orestujeme, poté přidáme nastrouhaný celer, podlijeme bujónem a necháme dusit, aby byl celer měkký. Poté, když je celer měkký, přidáme vejce, strouhanku dle potřeby, opepříme, osolíme, promícháme a směs přendáme do olejem vymazaného pekáčku a pečeme při 180 °C cca 80 minut.


Přidat na Pinterest
Beruska64

26. 12. 2009, Recept navštíven: 1595x


Přidat recenzi
maruskaji
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
Místo soli mám ráda špetku Vegety bez glutamátu. Dělávám hlavně z čerstvého celeru ze zahrádky.
Přidané ingredience: špetka vegety

21. 02. 2013, 22:03

Přidat komentář

Facebook komentáře