Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Pečené hovězí na whisky

Obtížnost Čas přípravy
10min
Čas vaření Celkový čas Porce
45min 55min
Nutriční hodnoty
2376 kalorií 0.0g cukrů 146.0g tuků 169.0g bílkovin

Příprava

Maso omyjeme, osušíme, osolíme, opepříme a posypeme pálivou paprikou. Dáme do zapékací mísy, přidáme nakrájené máslo na kousky, zalijeme whisky a pečeme 45 minut v předehřáté troubě na 200 °C. Během pečení co 10 minut poléváme vypečenou šťávou. Poté maso posypeme estragonem, nakrájíme na plátky, a podáváme.


Přidat na Pinterest
Milena

19. 06. 2009, Recept navštíven: 5926x


Přidat recenzi
palino
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vyborný recept

11. 10. 2016, 20:06

Přidat komentář

Facebook komentáře