Pečené hovězí na whisky

Obtížnost

Čas přípravy

10min
Čas vaření
45min

Celkový čas

55min

Porce


Nutriční hodnoty

2376 kalorií
0.0g cukrů
146.0g tuků
169.0g bílkovin


Příprava

Maso omyjeme, osušíme, osolíme, opepříme a posypeme pálivou paprikou. Dáme do zapékací mísy, přidáme nakrájené máslo na kousky, zalijeme whisky a pečeme 45 minut v předehřáté troubě na 200 °C. Během pečení co 10 minut poléváme vypečenou šťávou. Poté maso posypeme estragonem, nakrájíme na plátky, a podáváme.

přidejte na:
Chybí obrázek

19. 06. 2009

Další recepty


Přidat recenzi
Chybí obrázek
vyborný recept

11. 10. 2016, 20:06

Přidat komentář
Vaříte rádi? Zajímá Vás zdravá výživa a vše kolem jídla? Pak ste tu správně. sRecepty.CZ jsou komunitním portálem, kde se setkávají uživatelé s podobnými zájmy.