Pečené hovězí na whisky

Obtížnost

Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení

Čas přípravy

10min
Čas vaření
45min

Celkový čas

55min

Porce


Nutriční hodnoty

2376 kalorií
0.0g cukrů
146.0g tuků
169.0g bílkovin


Příprava

Maso omyjeme, osušíme, osolíme, opepříme a posypeme pálivou paprikou. Dáme do zapékací mísy, přidáme nakrájené máslo na kousky, zalijeme whisky a pečeme 45 minut v předehřáté troubě na 200 °C. Během pečení co 10 minut poléváme vypečenou šťávou. Poté maso posypeme estragonem, nakrájíme na plátky, a podáváme.

přidejte na:
Milena

19. 06. 2009

Podobné recepty


Přidat recenzi
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení
vyborný recept

palino 11. 10. 2016, 20:06

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
super chuťovo výborné

dušanka 02. 09. 2019, 12:56

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
recept vyskúšaný, veľmi chutné

katka16031 20. 10. 2019, 19:14

Přidat komentář