Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Pečené tymiánové brambory s pažitkovým tvarohem

Obtížnost Čas přípravy
20min
Čas vaření Celkový čas Porce
50min 1h 10min
Nutriční hodnoty
388 kalorií 0.0g cukrů 0.0g tuků 62.0g bílkovin

Příprava

Omyté brambory nakrájíme na plátky o tlošťce asi 0,3 mm, osolíme, poklademe na pečicím papírem vyložený plech, posypeme tymiánem a dáme péct do předehřáté trouby asi na 200°C. Pečeme 25 min., poté všechny plátky obrátíme a posypeme tymiánem i z druhé strany, pečeme ještě asi 30 minut a můžeme podávat.

Do misky dáme tvarohy, trochu soli, prolisovaný česnek, pažitku a přidáváme mléko, dokuď se nám nevytvoří jemná krémová konzistence.

Bulb Tip k receptu

Pikantní chuť dodá jarní cibulka.


Přidat na Pinterest
Peta S

18. 01. 2010, Recept navštíven: 2722x


Přidat recenzi
Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
dobre a chutne jednoduche jedlo

13. 11. 2016, 19:21

dušanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
pečené zemiaky velmi chutné

19. 02. 2017, 19:56

Přidat komentář

Facebook komentáře