Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Pečené zelí

Pečené zelí
Obtížnost: Rating Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 50min , Čas vaření: 40min
Celkový čas: 1h 30min , porce

2512 kalorií, 0.0g cukrů, 66.0g tuků, 72.0g bílkovin

Příprava

Ze všech surovin kromě zelí zaděláme na hladké těsto, které necháme v teple asi půl hodiny vykynout. Mezitím nakrájíme opláchnuté zelí na nudličky. Plech s vyšším okrajem vymažeme olejem. Těsto smícháme se zelím, rozetřeme na plech a necháme ještě 10 minut kynout. Pečeme v předehřáté troubě při teplotě maximálně 180 °C. Povrch průběžně potíráme olejem, dokud zelí nezčervená.

Bulb Tip k receptu

Plech můžeme také vymazat sádlem.

Jiřulka

20. 11. 2009, Recept navštíven: 2072x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Pečené zelí

Pečené zelí

Ze všech surovin kromě zelí zaděláme na hladké těsto, které necháme v teple asi půl hodiny vykynout. Mezití...

Zapečené zelí s uzeným masem

Zapečené zelí s uzeným masem

Cibuli oloupeme, nakrájíme na půlkolečka a usmažíme do růžova na 1 vrchovaté lžíci sádla. Jablko rozkrojíme...

Zapečené zelí s dýní a uzeným

Zapečené zelí s dýní a uzeným

Dáme si vařit uzený bůček. Oloupeme česnek a cibuli, oškrábeme brambory a očistíme dýni. Oloupanou cibuli n...

Zobrazit všechny podobné recepty k Pečené zelí Link-arrow

Přidat recenzi
planeta
Restaurant_star
přidala bych do zelí jedno nastrouhané jablko
Přidané ingredience: jablko

16. 02. 2014, 08:43

Přidat komentář

Facebook komentáře