Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Pečený bažant na smetaně

Pečený bažant na smetaně
Obtížnost: Rating Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 30min , Čas vaření: 1h 35min
Celkový čas: 2h 5min , porce

1632 kalorií, 0.0g cukrů, 164.0g tuků, 31.0g bílkovin

Příprava

Bažanta důkladně očistíme a vykucháme. Potom ho dobře omyjeme ze všech stran, vevnitř i zvenku. Nakrájíme na 4 porce, osolíme, opepříme a proložíme slaninou. Pekáček vymažeme máslem, na máslo rozložíme cibule, které jsme nakrájeli na kolečka. Přidáme celý pepř a žampiony, které jsme očistili a rozpůlili. Přiklopíme a upečeme doměkka. Bažant zčervená. Během pečení podlijeme smetanou ke šlehání a zapečeme.

Evík

03. 07. 2012, Recept navštíven: 2472x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Pečený bažant na víně

Pečený bažant na víně

Oškubaného, zbaveného drápků, vykuchaného, očištěného bažanta osušíme a rozčtvrtíme. Posolíme a opepříme dl...

Plněný pečený bažant

Plněný pečený bažant

Odležaného, očisteného a vypitvaného bažanta umyjeme a posolíme znútra i zvonku. Naplníme pripravenou plnko...

Pečený bažant na smetaně

Pečený bažant na smetaně

Bažanta důkladně očistíme a vykucháme. Potom ho dobře omyjeme ze všech stran, vevnitř i zvenku. Nakrájíme n...

Zobrazit všechny podobné recepty k Pečený bažant na smetaně Link-arrow

Přidat recenzi
Dessyna
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
Výborné, jen mám raději pikantnější chutě a tak přidávám více "divokého " koření. Slaninu dávám pro vůni raději anglickou.
Přidané ingredience: nové kořní, bobkový list,

22. 01. 2013, 19:40

Přidat komentář

Facebook komentáře