Pečený bažant na smetaně
Obtížnost
Čas přípravy
30min
Čas vaření
1h 35min
Celkový čas
2h 5min
Porce
Nutriční hodnoty
1632
kalorií
0.0g
cukrů
164.0g
tuků
31.0g
bílkovin
Příprava
Bažanta důkladně očistíme a vykucháme. Potom ho dobře omyjeme ze všech stran, vevnitř i zvenku. Nakrájíme na 4 porce, osolíme, opepříme a proložíme slaninou. Pekáček vymažeme máslem, na máslo rozložíme cibule, které jsme nakrájeli na kolečka. Přidáme celý pepř a žampiony, které jsme očistili a rozpůlili. Přiklopíme a upečeme doměkka. Bažant zčervená. Během pečení podlijeme smetanou ke šlehání a zapečeme.
Evík03. 07. 2012
Podobné recepty
Recenze
Přidat recenziPřidané ingredience: nové kořní, bobkový list,
Dessyna 22. 01. 2013, 20:40
© 2024, Railsformers s.r.o.