Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Pečený bažant na smetaně

Obtížnost Čas přípravy
30min
Čas vaření Celkový čas Porce
1h 35min 2h 5min
Nutriční hodnoty
1632 kalorií 0.0g cukrů 164.0g tuků 31.0g bílkovin

Příprava

Bažanta důkladně očistíme a vykucháme. Potom ho dobře omyjeme ze všech stran, vevnitř i zvenku. Nakrájíme na 4 porce, osolíme, opepříme a proložíme slaninou. Pekáček vymažeme máslem, na máslo rozložíme cibule, které jsme nakrájeli na kolečka. Přidáme celý pepř a žampiony, které jsme očistili a rozpůlili. Přiklopíme a upečeme doměkka. Bažant zčervená. Během pečení podlijeme smetanou ke šlehání a zapečeme.


Přidat na Pinterest
Evík

03. 07. 2012, Recept navštíven: 2956x


Přidat recenzi
Dessyna
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
Výborné, jen mám raději pikantnější chutě a tak přidávám více "divokého " koření. Slaninu dávám pro vůni raději anglickou.
Přidané ingredience: nové kořní, bobkový list,

22. 01. 2013, 19:40

Přidat komentář

Facebook komentáře