Chybějící obrázek

Pečený bažant na víně

Obtížnost

Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení

Čas přípravy

30min
Čas vaření
2h 0min

Celkový čas

2h 30min

Porce


Nutriční hodnoty

364 kalorií
0.0g cukrů
41.0g tuků
0.0g bílkovin


Příprava

Oškubaného, zbaveného drápků, vykuchaného, očištěného bažanta osušíme a rozčtvrtíme. Posolíme a opepříme dle chuti. Roztopené máslo vlijeme do zapékací mísy společně s nakrájenou cibulí a paprikou. Vložíme kousky bažanta, zalijeme vínem a bujónem. Přikryjeme víkem a pečeme 30 minut v předehřáté troubě na 200 °C. Potom teplotu snížíme na 150 °C a pečeme dalších 90 minut. Bažanta co 20 minut podléváme a otáčíme.

přidejte na:
Milena

01. 06. 2009

Další recepty


Přidat recenzi
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení
výborný recept
Svetlana 12. 10. 2016, 21:27
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
prima recept
katka16031 07. 10. 2019, 22:25
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení
výborná bažantia lahôdka
majka 02. 09. 2020, 02:12