Pečený bažant na víně
Obtížnost
Čas přípravy
30min
Čas vaření
2h 0min
Celkový čas
2h 30min
Porce
Nutriční hodnoty
364
kalorií
0.0g
cukrů
41.0g
tuků
0.0g
bílkovin
Příprava
Oškubaného, zbaveného drápků, vykuchaného, očištěného bažanta osušíme a rozčtvrtíme. Posolíme a opepříme dle chuti. Roztopené máslo vlijeme do zapékací mísy společně s nakrájenou cibulí a paprikou. Vložíme kousky bažanta, zalijeme vínem a bujónem. Přikryjeme víkem a pečeme 30 minut v předehřáté troubě na 200 °C. Potom teplotu snížíme na 150 °C a pečeme dalších 90 minut. Bažanta co 20 minut podléváme a otáčíme.
Milena01. 06. 2009
Ingredience
Kategorie
Další recepty
© 2024, Railsformers s.r.o.