Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Pečený čaj ze švestek a rybízu

Pečený čaj ze švestek a rybízu

Obtížnost Čas přípravy
20min
Čas vaření Celkový čas Porce
1dní 6h 0min 1dní 6h 20min
Nutriční hodnoty
882 kalorií 100.0g cukrů 0.0g tuků 10.0g bílkovin

Příprava

Omyté a vypeckované švestky nakrájíme na čtvrtinky. Nasypeme je na plech a smícháme s červeným rybízem. Přidáme cukr a koření a dobře promícháme. Troubu rozpálíme na 200 °C a ovoce pečeme asi 30 minut.
Vyjmeme z trouby a přidáme rum. Hotový čaj naplníme do čistých zavařovacích sklenic, které pečlivě zavíčkujeme a ihned obrátíme dnem vzhůru.

Bulb Tip k receptu

Lžíci směsi stačí pouze přelít horkou vodou a lahodný čaj je na světě. Dobře se hodí také do grogů a dalších teplých nápojů.


notburga

02. 08. 2011, Recept navštíven: 6961x


Přidat recenzi
slavuska
Restaurant_star
Já tedy dávám méně cukru, 1200g mi opřijde moc..

24. 12. 2012, 03:35

planeta
Restaurant_star
když dělám pečený čaj , tak přidávám třtinový cukr
Přidané ingredience: třtinový cukr

01. 10. 2015, 06:12

dušanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
aj ja davam cukru menej

16. 05. 2016, 09:46

hanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
menej cukru stačí

12. 08. 2016, 19:28

majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
recept na pečený čaj je vyborný

27. 06. 2017, 21:03

Přidat komentář
Thumb
mám švestkykteré mi nyní dozrály ale rybízu se mi jaksi nedostává

mir 07. 10. 2016, 17:05

Facebook komentáře