Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Pekanový nákyp se skořicovým jablkem

Pekanový nákyp se skořicovým jablkem
Obtížnost: Rating Rating Rating Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 10min , Čas vaření: 45min
Celkový čas: 55min , porce

1332 kalorií, 3.0g cukrů, 85.0g tuků, 30.0g bílkovin

Příprava

Váha jablek je po oloupání a zbavení jádřinců. Nyní je nastrouháme. Máslo vyšleháme s xylitolem, poté vmícháme mouku, namočené ovesné vločky, skořici a kypřící prášek. Přidáme vejce, mléko a vyšleháme dohladka. Nakonec vmícháme jablko. Těsto přelijeme do pečící formy a nahoře posypeme pekanovými ořechy. Pečeme 35-45 minut na 180 °C. Podáváme s řeckým jogurtem.

Bulb Tip k receptu

Z upečeného nákypu budeme mít 6 kusů. V jednom kusu je 328 kcal, 17 g bílkovin, 8 g sacharidů, 36 g tuku a 3 g vlákniny.

sonizna

25. 08. 2015, Recept navštíven: 581x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Pekanový nákyp se skořicovým jablkem

Pekanový nákyp se skořicovým jablkem

Váha jablek je po oloupání a zbavení jádřinců. Nyní je nastrouháme. Máslo vyšleháme s xylitolem, poté vmích...

Zobrazit všechny podobné recepty k Pekanový nákyp se skořicovým jablkem Link-arrow

Přidat recenzi
majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
dobrý nákyp

17. 10. 2015, 12:21

dušanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
chutný recept na nakzp

15. 02. 2016, 12:14

Přidat komentář

Facebook komentáře