Pihatá bábovka
Obtížnost
Čas přípravy
20min
Čas vaření
45min
Celkový čas
1h 5min
Porce
Nutriční hodnoty
3630
kalorií
1.0g
cukrů
181.0g
tuků
53.0g
bílkovin
Příprava
Žĺtky vymiešame do penista s cukrom, za stáleho miešania pridáme mlieko a olej. Prisypeme preosiatu múku s kypriacim práškom, dotuha vyšľaháme bielky a zľahka ich primiešame do redšieho cesta.
Čokoládu nastrúhame na strúhadle najemno a veľmi opatrne vareškou premiešame. Cesto vylejeme do pripravenej formy a pečieme vo vyhriatej rúre pri teplote 170 stupňou asi 45 minút. Po vychladnutí vyklopíme z formy a podávame so šľahačkou.
04. 01. 2010
Další recepty
© 2024, Railsformers s.r.o.