Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Pikantní krkovička s kořením Kotányi

Obtížnost Čas přípravy
25min
Čas vaření Celkový čas Porce
1h 0min 1h 25min
Nutriční hodnoty
0 kalorií 0.0g cukrů 0.0g tuků 0.0g bílkovin

Příprava

Plátky krkovičky (kýty) naklepeme a po obvodu nařízneme, aby se nám nekroutily. Z jedné strany je osolíme, opepříme a posypeme chilli kořením. Na pánvi rozpálíme olej a plátky masa zprudka z obou stran opečeme. Přeložíme na talíř a necháme trochu vychladnout. Ve výpeku zpěníme drobně nakrájenou cibulku a přesuneme ji do pekáče. Do vychladlého masa vetřeme koření Kotányi (na stranu, kterou jsme nesolili) a vložíme do pekáče na cibuli. Na maso dáme plátky másla, trochu podlijeme vodou nebo vývarem a pečeme (zakryté) v troubě na 200 stupňů do změknutí masa. Pak přidáme trochu sladké chilli omáčky a dopečeme odkryté.

Bulb Tip k receptu

Jako příloha jsou nejlepší opékané nebo vařené brambory a zelenina.


Přidat na Pinterest
Jana Smidži

20. 07. 2015, Recept navštíven: 1493x


Přidat recenzi
katka16031
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vynikajuce

28. 09. 2015, 10:55

Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vynikajuca pikantná krkovička

02. 11. 2015, 12:03

palino
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
krkovička velmi chutná

20. 08. 2016, 19:40

Přidat komentář

Facebook komentáře