Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Pikantní krkovička s kořením Kotányi

Obtížnost: Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 25min , Čas vaření: 1h 0min
Celkový čas: 1h 25min , porce

0 kalorií, 0.0g cukrů, 0.0g tuků, 0.0g bílkovin

Přidat na Pinterest

Příprava

Plátky krkovičky (kýty) naklepeme a po obvodu nařízneme, aby se nám nekroutily. Z jedné strany je osolíme, opepříme a posypeme chilli kořením. Na pánvi rozpálíme olej a plátky masa zprudka z obou stran opečeme. Přeložíme na talíř a necháme trochu vychladnout. Ve výpeku zpěníme drobně nakrájenou cibulku a přesuneme ji do pekáče. Do vychladlého masa vetřeme koření Kotányi (na stranu, kterou jsme nesolili) a vložíme do pekáče na cibuli. Na maso dáme plátky másla, trochu podlijeme vodou nebo vývarem a pečeme (zakryté) v troubě na 200 stupňů do změknutí masa. Pak přidáme trochu sladké chilli omáčky a dopečeme odkryté.

Bulb Tip k receptu

Jako příloha jsou nejlepší opékané nebo vařené brambory a zelenina.

Jana Smidži

20. 07. 2015, Recept navštíven: 1362x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Pikantní krůtí kousky na česneku

Pikantní krůtí kousky na česneku

Česnek oloupeme a nastrouháme na jemno. Maso omyjeme a nakrájíme na kousky. V pánvi rozehřejeme olej, vloží...

Pikantní krevety

Pikantní krevety

Rozpustíme máslo, smícháme s olivovým olejem, šťávou z limetky, medem, chilli, prolisovaným česnekem, solí,...

Pikantní krkovička s kořením Kotányi

Pikantní krkovička s kořením Kotányi

Plátky krkovičky (kýty) naklepeme a po obvodu nařízneme, aby se nám nekroutily. Z jedné strany je osolíme, ...

Zobrazit všechny podobné recepty k Pikantní krkovička s kořením Kotányi Link-arrow

Přidat recenzi
katka16031
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vynikajuce

28. 09. 2015, 10:55

Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vynikajuca pikantná krkovička

02. 11. 2015, 12:03

palino
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
krkovička velmi chutná

20. 08. 2016, 19:40

Přidat komentář

Facebook komentáře