Pikantní krkovička s kořením Kotányi

Obtížnost

Čas přípravy

25min
Čas vaření
1h 0min

Celkový čas

1h 25min

Porce


Nutriční hodnoty

0 kalorií
0.0g cukrů
0.0g tuků
0.0g bílkovin


Příprava

Plátky krkovičky (kýty) naklepeme a po obvodu nařízneme, aby se nám nekroutily. Z jedné strany je osolíme, opepříme a posypeme chilli kořením. Na pánvi rozpálíme olej a plátky masa zprudka z obou stran opečeme. Přeložíme na talíř a necháme trochu vychladnout. Ve výpeku zpěníme drobně nakrájenou cibulku a přesuneme ji do pekáče. Do vychladlého masa vetřeme koření Kotányi (na stranu, kterou jsme nesolili) a vložíme do pekáče na cibuli. Na maso dáme plátky másla, trochu podlijeme vodou nebo vývarem a pečeme (zakryté) v troubě na 200 stupňů do změknutí masa. Pak přidáme trochu sladké chilli omáčky a dopečeme odkryté.

Tip k receptu

Jako příloha jsou nejlepší opékané nebo vařené brambory a zelenina.

přidejte na:
Chybí obrázek

20. 07. 2015

Podobné recepty


Přidat recenzi
Chybí obrázek
vynikajuce

28. 09. 2015, 10:55

Chybí obrázek
vynikajuca pikantná krkovička

02. 11. 2015, 12:03

Chybí obrázek
krkovička velmi chutná

20. 08. 2016, 19:40

Přidat komentář
Vaříte rádi? Zajímá Vás zdravá výživa a vše kolem jídla? Pak ste tu správně. sRecepty.CZ jsou komunitním portálem, kde se setkávají uživatelé s podobnými zájmy.