Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Pikantní šneci z listového těsta

Obtížnost: Rating Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 20min , Čas vaření: 20min
Celkový čas: 40min , porce

1605 kalorií, 0.0g cukrů, 148.0g tuků, 24.0g bílkovin

Přidat na Pinterest

Příprava

Těsto rozválíme na pomoučeném válu na tenkou placku. Potřeme ji chili omáčkou a posypeme provensálským kořením. Poté poklademe plátky anglické slanniny, kterou posypeme nadrobno nasekaným česnekem. Tuto vrstvu pokademe plátky sýra a nakonec přidáme paprikový salám. Těsto s náplní zabalíme jako roládu a nakrájíme na přibličně centimetrové plátky. Rozložíme je řezem nahoru na plech vyložený papírem na pečení, potřeme žloutkem a posypeme hrubým pikantním kořením. Šneky pečeme v troubě dozlatova 15 - 20 minut při 200°C.

pskrob

21. 03. 2010, Recept navštíven: 23497x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Pikantní šneci z listového těsta

Pikantní šneci z listového těsta

Těsto rozválíme na pomoučeném válu na tenkou placku. Potřeme ji chili omáčkou a posypeme provensálským koře...

Zobrazit všechny podobné recepty k Pikantní šneci z listového těsta Link-arrow

Přidat recenzi
Lucie
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
My dáváme ještě dovnitř někdy kousek okurku. Je to moc dobré.

14. 10. 2012, 00:39

Thumb
Restaurant_star
ja bych to udela rozvalila tecto a dala tam tu slaninu a na to tu omačku
Přidané ingredience: po malu

tamara 28. 11. 2012, 14:18

majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
potieram kečupom, ostatne podla receptu

10. 11. 2016, 20:20

Přidat komentář
Hanca333
Tohle by šlo jemně potřít kečupem ale malinko a šunku se sýrem, kdo nemá moc rád pálivý nebo dokonce nemůže. A navrh bych to posypala sladkou mletou paprikou. To by šlo ne?

Hanca333 25. 03. 2010, 10:37

Facebook komentáře