Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Piškotová bábovka

Obtížnost Čas přípravy
10min
Čas vaření Celkový čas Porce
40min 50min
Nutriční hodnoty
2308 kalorií 1.0g cukrů 44.0g tuků 57.0g bílkovin

Příprava

Cukr smícháme s vejci a vyšleháme do pěny, do které vmícháme polohrubou mouku. Polovinu vzniklého těsta nalijeme do vymazané a strouhankou vysypané formy. Do druhé poloviny těsta přimícháme 1-2- lžíce kakaa a nalijeme do formy. Takto připravenou buchtu dáme do trouby a pečeme po dobu 40 minut na 180°C. Bábovku vyklopíme z formy ještě za tepla.

Bulb Tip k receptu

Do těsta můžeme přidat lžíci nastrouhaných ořechů, mletého kokosu, nebo trochu citrónové šťávy(kůry), atd...


Přidat na Pinterest
planeta

28. 02. 2014, Recept navštíven: 1583x


Přidat recenzi
heladon
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
Dobrý recept, který jistě vyzkouším.

07. 11. 2014, 09:45

katka16031
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
dobrá klasika

17. 11. 2015, 19:55

palino
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
dobrá bábovka

20. 11. 2015, 16:14

Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vyskúšané a dobre

04. 12. 2015, 20:58

dušanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
tradičná babovka, ktoru robím

07. 03. 2016, 20:07

Přidat komentář

Facebook komentáře