Piškotová bábovka
Obtížnost
Čas přípravy
10min
Čas vaření
40min
Celkový čas
50min
Porce
Nutriční hodnoty
2308
kalorií
1.0g
cukrů
44.0g
tuků
57.0g
bílkovin
Příprava
Cukr smícháme s vejci a vyšleháme do pěny, do které vmícháme polohrubou mouku. Polovinu vzniklého těsta nalijeme do vymazané a strouhankou vysypané formy. Do druhé poloviny těsta přimícháme 1-2- lžíce kakaa a nalijeme do formy. Takto připravenou buchtu dáme do trouby a pečeme po dobu 40 minut na 180°C. Bábovku vyklopíme z formy ještě za tepla.
Tip k receptu
Do těsta můžeme přidat lžíci nastrouhaných ořechů, mletého kokosu, nebo trochu citrónové šťávy(kůry), atd...
planeta28. 02. 2014
Kategorie
Podobné recepty
© 2024, Railsformers s.r.o.