Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Piškotové řezy s džemem

Obtížnost: Rating Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 20min , Čas vaření: 20min
Celkový čas: 40min , porce

3852 kalorií, 1.0g cukrů, 190.0g tuků, 83.0g bílkovin

Přidat na Pinterest

Příprava

Do vlažného mléka dáme trochu cukru a droždí. Necháme vykynout. Žloutky, máslo a cukr ušleháme. Přidáme ostatní ingredience a vykynuté droždí. Vše promícháme. Na vymazaný a vysypaný plech přendáme těsto. Dáme péct na 170 ºC. Téměř upečené těsto vyjmeme z trouby, potřeme džemem a dobře ušlehaným sněhem z bílků. Dáme dopéct.

Bulb Tip k receptu

Na talířku můžeme postříkat šlehačkou a posypat nastrouhanou čokoládou.

RENČA

08. 12. 2009, Recept navštíven: 2647x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Ovocné piškotové řezy

Ovocné piškotové řezy

TĚSTO: Oddělíme žloutky od bílků. Bílky ušleháme s vodou a špetkou soli na tuhý sníh a postupně přidáváme p...

Piškotové řezy s džemem

Piškotové řezy s džemem

Do vlažného mléka dáme trochu cukru a droždí. Necháme vykynout. Žloutky, máslo a cukr ušleháme. Přidáme ost...

Zobrazit všechny podobné recepty k Piškotové řezy s džemem Link-arrow

Přidat recenzi
Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
celkom je to chutne

06. 10. 2016, 09:40

Přidat komentář
tepito
není toho droždí nějak moc?A piškotový koláč z kynutého těsta?

tepito 20. 12. 2009, 06:32

Thumb
Omlouvám se ,toho droždí je 20g.Název jsem už takto dostala.

Renča 20. 12. 2009, 21:34

Roxana
Ono je napůl kynuté a napůl piškotové, zajímavé, taky jsem se s tím nesetkala.

Roxana 05. 01. 2010, 16:08

Angel 666
Můžu se zeptat, jakou konzistenci má hotové syrové těsto. je spíše hustější nebo řídké? Děkuju.

Angel 666 07. 01. 2010, 22:40

Thumb
Těsto se neleje,je hustší.Na plech ho namačkám rukou a posejpám moukou,aby se mi nelepilo na ruku.

Renča 08. 01. 2010, 21:39

Facebook komentáře