Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Piškotové řezy s džemem

Obtížnost Čas přípravy
20min
Čas vaření Celkový čas Porce
20min 40min
Nutriční hodnoty
3852 kalorií 1.0g cukrů 190.0g tuků 83.0g bílkovin

Příprava

Do vlažného mléka dáme trochu cukru a droždí. Necháme vykynout. Žloutky, máslo a cukr ušleháme. Přidáme ostatní ingredience a vykynuté droždí. Vše promícháme. Na vymazaný a vysypaný plech přendáme těsto. Dáme péct na 170 ºC. Téměř upečené těsto vyjmeme z trouby, potřeme džemem a dobře ušlehaným sněhem z bílků. Dáme dopéct.

Bulb Tip k receptu

Na talířku můžeme postříkat šlehačkou a posypat nastrouhanou čokoládou.


Přidat na Pinterest
RENČA

08. 12. 2009, Recept navštíven: 2787x


Přidat recenzi
Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
celkom je to chutne

06. 10. 2016, 09:40

majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
koláč sa vydaril, robím ho často s roznym džemom

02. 04. 2017, 09:45

palino
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
piškota s džemom a snehom dobrá, osviežujúca

09. 04. 2017, 09:13

Přidat komentář
tepito
není toho droždí nějak moc?A piškotový koláč z kynutého těsta?

tepito 20. 12. 2009, 06:32

Thumb
Omlouvám se ,toho droždí je 20g.Název jsem už takto dostala.

Renča 20. 12. 2009, 21:34

Roxana
Ono je napůl kynuté a napůl piškotové, zajímavé, taky jsem se s tím nesetkala.

Roxana 05. 01. 2010, 16:08

Angel 666
Můžu se zeptat, jakou konzistenci má hotové syrové těsto. je spíše hustější nebo řídké? Děkuju.

Angel 666 07. 01. 2010, 22:40

Thumb
Těsto se neleje,je hustší.Na plech ho namačkám rukou a posejpám moukou,aby se mi nelepilo na ruku.

Renča 08. 01. 2010, 21:39

Facebook komentáře