Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Pivní steaky

Pivní steaky
Obtížnost: Rating Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 0min , Čas vaření: 20min
Celkový čas: 20min , porce

708 kalorií, 1.0g cukrů, 51.0g tuků, 8.0g bílkovin

Příprava

Vepřové maso osolíme, opepříme a obalíme v hladké mouce. Poté ho osmažíme na rozpáleném oleji. Když je maso poloměkké, zalijeme ho pivem a ještě dosmažíme, dokud není úplně hotové. Maso podáváme s chlebem či vařenými bramborami.

kotátko

07. 07. 2010, Recept navštíven: 1673x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Pivní steaky

Pivní steaky

Vepřové maso osolíme, opepříme a obalíme v hladké mouce. Poté ho osmažíme na rozpáleném oleji. Když je maso...

Zobrazit všechny podobné recepty k Pivní steaky Link-arrow

Přidat recenzi
maruskaji
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
Dělávám podobně jen přidávám špetku chilli a drceného zeleného pepře. Nebo dělávám na přelití omáčku se zeleným pepřem tato varianta je u nás ještě oblíbenější.
Přidané ingredience: špetka chilli a drcený zelený pepř

21. 02. 2013, 22:41

Přidat komentář

Facebook komentáře