Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Pivní steaky

Pivní steaky

Obtížnost Čas přípravy
0min
Čas vaření Celkový čas Porce
20min 20min
Nutriční hodnoty
708 kalorií 1.0g cukrů 51.0g tuků 8.0g bílkovin

Příprava

Vepřové maso osolíme, opepříme a obalíme v hladké mouce. Poté ho osmažíme na rozpáleném oleji. Když je maso poloměkké, zalijeme ho pivem a ještě dosmažíme, dokud není úplně hotové. Maso podáváme s chlebem či vařenými bramborami.


kotátko

07. 07. 2010, Recept navštíven: 1759x


Přidat recenzi
maruskaji
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
Dělávám podobně jen přidávám špetku chilli a drceného zeleného pepře. Nebo dělávám na přelití omáčku se zeleným pepřem tato varianta je u nás ještě oblíbenější.
Přidané ingredience: špetka chilli a drcený zelený pepř

21. 02. 2013, 22:41

palino
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
velmi dobre a jednoduché pivné steaky

31. 01. 2017, 20:25

Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vyskúšala som , velmi dobre steaky

12. 03. 2017, 16:42

Přidat komentář

Facebook komentáře