Placky z drůbežího masa
Obtížnost
Čas přípravy
30min
Čas vaření
10min
Celkový čas
40min
Porce
Nutriční hodnoty
1904
kalorií
1.0g
cukrů
134.0g
tuků
141.0g
bílkovin
Příprava
Hydinové mäso pokrájame na drobné kúsky. Do misy si dáme 5 celých vajec, 2 pol. lyžice solamylu a dobre vymiešame (aby nezostali žiadne hrčky), potom pridáme podľa chuti karí korenie, soľ a vegetu. Do tejto zmesi vložíme pokrájané mäso a sterilizovanú kukurizu bez nálevu. Necháme to všetko odležať v chladníčke najlepšie cez noc. Na rozohriatom oleji potom lyžičou robíme kôpky - placky, veľké asi ako dlaň. Čas pečenia každej placky je krátky.
Tip k receptu
Kuřecí prsa můžeme nahradit jakýmkoli drůbežím masem.
adazo11. 11. 2009
Další recepty
Recenze
Přidat recenzi© 2024, Railsformers s.r.o.