Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Pohanka s jogurtem a jahodami

Obtížnost Čas přípravy
15min
Čas vaření Celkový čas Porce
7min 22min
Nutriční hodnoty
568 kalorií 10.0g cukrů 10.0g tuků 26.0g bílkovin

Příprava

Pohanku vsypte do hrnce a zalijte vodou přibližně 1 cm nad okraj. Přiveďte k varu a za průběžného míchání vařte, než se změní v kaši, asi 7 minut. Nechte vychladnout. Hotovou pohanku smíchejte s vanilkovým cukrem a bílým jogurtem. Přendejte do misek a ozdobte na plátky nakrájenými jahodami.

Bulb Tip k receptu

Vanilkový cukr můžete nahradit medem. Pachuť pohanky zamaskuje mletá skořice.

Recept pochází z knihy Jezte česky.


Přidat na Pinterest
Smart Press

09. 07. 2013, Recept navštíven: 1761x


Přidat recenzi
palino
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
nenárocné a zdravé

06. 12. 2015, 14:03

majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vyzera to dietne

09. 12. 2015, 11:26

Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
zdravé a chutné

23. 01. 2016, 13:06

Přidat komentář

Facebook komentáře