Pohanka s jogurtem a jahodami
Obtížnost
Čas přípravy
15min
Čas vaření
7min
Celkový čas
22min
Porce
Nutriční hodnoty
568
kalorií
10.0g
cukrů
10.0g
tuků
26.0g
bílkovin
Příprava
Pohanku vsypte do hrnce a zalijte vodou přibližně 1 cm nad okraj. Přiveďte k varu a za průběžného míchání vařte, než se změní v kaši, asi 7 minut. Nechte vychladnout. Hotovou pohanku smíchejte s vanilkovým cukrem a bílým jogurtem. Přendejte do misek a ozdobte na plátky nakrájenými jahodami.
Tip k receptu
Vanilkový cukr můžete nahradit medem. Pachuť pohanky zamaskuje mletá skořice.
Recept pochází z knihy Jezte česky.
Smart Press09. 07. 2013
Kategorie
Další recepty
Mohlo by vás zajímat
Recenze
Přidat recenzi© 2024, Railsformers s.r.o.