Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Pohanka s jogurtem a jahodami

Obtížnost: Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 15min , Čas vaření: 7min
Celkový čas: 22min , porce

568 kalorií, 10.0g cukrů, 10.0g tuků, 26.0g bílkovin

Přidat na Pinterest

Příprava

Pohanku vsypte do hrnce a zalijte vodou přibližně 1 cm nad okraj. Přiveďte k varu a za průběžného míchání vařte, než se změní v kaši, asi 7 minut. Nechte vychladnout. Hotovou pohanku smíchejte s vanilkovým cukrem a bílým jogurtem. Přendejte do misek a ozdobte na plátky nakrájenými jahodami.

Bulb Tip k receptu

Vanilkový cukr můžete nahradit medem. Pachuť pohanky zamaskuje mletá skořice.

Recept pochází z knihy Jezte česky.

Smart Press

09. 07. 2013, Recept navštíven: 1584x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Pohanka s jogurtem a jahodami

Pohanka s jogurtem a jahodami

Pohanku vsypte do hrnce a zalijte vodou přibližně 1 cm nad okraj. Přiveďte k varu a za průběžného míchání v...

Zobrazit všechny podobné recepty k Pohanka s jogurtem a jahodami Link-arrow

Přidat recenzi
palino
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
nenárocné a zdravé

06. 12. 2015, 14:03

majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vyzera to dietne

09. 12. 2015, 11:26

Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
zdravé a chutné

23. 01. 2016, 13:06

Přidat komentář

Facebook komentáře