Pohanková pomazánka
Obtížnost
Čas přípravy
30min
Čas vaření
0min
Celkový čas
30min
Porce
Nutriční hodnoty
571
kalorií
0.0g
cukrů
10.0g
tuků
19.0g
bílkovin
Příprava
Pohanku nasypeme do vařící vody, přiklopíme a necháme 20 minut pod pokličkou změknout. Pak ji scedíme, dáme do mixéru, přidáme stroužky česneku, cibuli a začneme mixovat. Během mixování přidáváme olej, až se utvoří nadýchaná hladká pasta. Nakonec krátce přimixujeme kyselou okurku, nakrájenou na kousky.
Pomazánku dochutíme solí a pepřem a mažeme na pečivo. Podáváme s plátky rajčat a proužky nakrájené bazalky.
Angel 66601. 07. 2010
Další recepty
Mohlo by vás zajímat
© 2024, Railsformers s.r.o.