Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Pohanková pomazánka

Obtížnost: Rating Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 30min , Čas vaření: 0min
Celkový čas: 30min , porce

795 kalorií, 0.0g cukrů, 34.0g tuků, 20.0g bílkovin

Přidat na Pinterest

Příprava

Pohanku nasypeme do vařící vody, přiklopíme a necháme 20 minut pod pokličkou změknout. Pak ji scedíme, dáme do mixéru, přidáme stroužky česneku, cibuli a začneme mixovat. Během mixování přidáváme olej, až se utvoří nadýchaná hladká pasta. Nakonec krátce přimixujeme kyselou okurku, nakrájenou na kousky.
Pomazánku dochutíme solí a pepřem a mažeme na pečivo. Podáváme obložené plátky rajčat a proužky nakrájené bazalky.

Angel 666

01. 07. 2010, Recept navštíven: 4140x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Pohanková pomazánka

Pohanková pomazánka

Pohanku nasypeme do vařící vody, přiklopíme a necháme 20 minut pod pokličkou změknout. Pak ji scedíme, dáme...

Pohanková příloha

Pohanková příloha

Pohanku propláchneme a uvaříme ji v osolené vodě doměkka (řiďte se návodem na obalu). Čínské zelí nakrá...

Zobrazit všechny podobné recepty k Pohanková pomazánka Link-arrow

Přidat recenzi
dušanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
zdravá dobrá pomazánka

01. 11. 2016, 14:19

Přidat komentář

Facebook komentáře