Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Pohanková pomazánka

Obtížnost Čas přípravy
30min
Čas vaření Celkový čas Porce
0min 30min
Nutriční hodnoty
795 kalorií 0.0g cukrů 34.0g tuků 20.0g bílkovin

Příprava

Pohanku nasypeme do vařící vody, přiklopíme a necháme 20 minut pod pokličkou změknout. Pak ji scedíme, dáme do mixéru, přidáme stroužky česneku, cibuli a začneme mixovat. Během mixování přidáváme olej, až se utvoří nadýchaná hladká pasta. Nakonec krátce přimixujeme kyselou okurku, nakrájenou na kousky.
Pomazánku dochutíme solí a pepřem a mažeme na pečivo. Podáváme obložené plátky rajčat a proužky nakrájené bazalky.


Přidat na Pinterest
Angel 666

01. 07. 2010, Recept navštíven: 4379x


Přidat recenzi
dušanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
zdravá dobrá pomazánka

01. 11. 2016, 14:19

Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star
pomazánka jednoduchá a zdravá

05. 02. 2017, 13:40

Přidat komentář

Facebook komentáře