Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Pomazánka z makrely

Obtížnost Čas přípravy
30min
Čas vaření Celkový čas Porce
0min 30min
Nutriční hodnoty
852 kalorií 0.0g cukrů 63.0g tuků 56.0g bílkovin

Příprava

Uzenou makrelu vykostíme a maso pokrájíme. V míse utřeme máslo se solí a s hořčicí, přimícháme připravené maso, na drobno nakrájenou cibulku a směs okořeníme špetkou mleté papriky. Podle chuti dosolíme a opepříme. Mažeme na domácí chléb a zdobíme nasekanou petrželkou nebo pažitkou.

Bulb Tip k receptu

Do pomazánky můžeme přidat i pokrájené vejce na tvrdo.


Přidat na Pinterest
planeta

06. 03. 2014, Recept navštíven: 1908x


Přidat recenzi
heladon
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
Pomazánku dělám, ale ze sardinek

04. 11. 2014, 09:00

palino
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
dobra je zmakrely

16. 10. 2015, 18:55

katka16031
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
chutná pomazánka

15. 12. 2015, 15:45

Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vyborná je pomazánka

03. 02. 2016, 10:59

Přidat komentář

Facebook komentáře