Pomazánka z makrely
Obtížnost
Čas přípravy
30min
Čas vaření
0min
Celkový čas
30min
Porce
Nutriční hodnoty
852
kalorií
0.0g
cukrů
63.0g
tuků
56.0g
bílkovin
Příprava
Uzenou makrelu vykostíme a maso pokrájíme. V míse utřeme máslo se solí a s hořčicí, přimícháme připravené maso, na drobno nakrájenou cibulku a směs okořeníme špetkou mleté papriky. Podle chuti dosolíme a opepříme. Mažeme na domácí chléb a zdobíme nasekanou petrželkou nebo pažitkou.
Tip k receptu
Do pomazánky můžeme přidat i pokrájené vejce na tvrdo.
planeta06. 03. 2014
Podobné recepty
Recenze
Přidat recenzi
heladon 04. 11. 2014, 09:00

palino 16. 10. 2015, 18:55

katka16031 15. 12. 2015, 15:45

Svetlana 03. 02. 2016, 10:59

majka 16. 05. 2019, 19:34
© 2021, Railsformers, s.r.o.