Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Povidlová omáčka

Povidlová omáčka
Obtížnost: Rating Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 15min , Čas vaření: 40min
Celkový čas: 55min , porce

276 kalorií, 0.0g cukrů, 0.0g tuků, 0.0g bílkovin

Příprava

V půl litru vody rozvaříme povidla, přidáme 1/4 lžičky skořice, roztlučený hřebíček, lžičku citronové štávy, trošku soli a svaříme dohladka. V 1 dl studené vody rozmícháme pudinkový prášek, který vlijeme do základu a za stálého míchání svaříme na omáčku. Nakonec dochutíme cukrem.
Příloha: bramborové šišky nebo noky.

Jiřulka

09. 02. 2010, Recept navštíven: 2769x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Povidlová omáčka

Povidlová omáčka

V půl litru vody rozvaříme povidla, přidáme 1/4 lžičky skořice, roztlučený hřebíček, lžičku citronové štávy...

Povidlová omáčka k vařenému uzenému

Povidlová omáčka k vařenému uzenému

Připravíme si jíšku z másla a hladké mouky. Švestková povidla rozmícháme v 1 l studené vody, povaříme je a ...

Zobrazit všechny podobné recepty k Povidlová omáčka Link-arrow

Přidat recenzi
Přidat komentář

Facebook komentáře