Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Povidlová omáčka

Povidlová omáčka

Obtížnost Čas přípravy
15min
Čas vaření Celkový čas Porce
40min 55min
Nutriční hodnoty
276 kalorií 0.0g cukrů 0.0g tuků 0.0g bílkovin

Příprava

V půl litru vody rozvaříme povidla, přidáme 1/4 lžičky skořice, roztlučený hřebíček, lžičku citronové štávy, trošku soli a svaříme dohladka. V 1 dl studené vody rozmícháme pudinkový prášek, který vlijeme do základu a za stálého míchání svaříme na omáčku. Nakonec dochutíme cukrem.
Příloha: bramborové šišky nebo noky.


Jiřulka

09. 02. 2010, Recept navštíven: 3100x


Přidat recenzi
hanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
omáčka je velmi dobrá

04. 02. 2017, 20:38

Přidat komentář

Facebook komentáře