Princesky
Obtížnost
Čas přípravy
10min
Čas vaření
30min
Celkový čas
40min
Porce
Nutriční hodnoty
1408
kalorií
1.0g
cukrů
21.0g
tuků
29.0g
bílkovin
Příprava
Z bílků ušleháme sníh, přidáme práškový cukr a vyšleháme. Přidáme mouku a mleté oříšky. Plech vymažeme a vysypeme moukou, ze čtvrtky vystřihneme elipsu a obkreslíme ji špejlí na plech, elipsy vymažeme těstem. Pečeme v předehřáté troubě na 200°C 30 minut.
Smetanu s čokoládou necháme přejít varem a dáme ji do druhého dne do lednice. Druhý den z ní vyšleháme krém. Ten pak dáváme mezi dvě elipsy.
24. 10. 2011
Další recepty
© 2024, Railsformers s.r.o.