Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Pstruh na másle a bylinkách

Obtížnost Čas přípravy
10min
Čas vaření Celkový čas Porce
20min 30min
Nutriční hodnoty
366 kalorií 0.0g cukrů 41.0g tuků 0.0g bílkovin

Příprava

Pstruhy omyjeme a osušíme papírovou útěrkou. Nařízneme na hřbetu. Pstruhy hodně osolíme, i v břišní dutině.
V mističce si smícháme všechny jemně nasekané bylinky a potřeme jimi břišní dutiny ryb. Když nám bylinky zůstanou, můžeme zbytek posypat po povrchu.
Citron nakrájíme na 4 tenké měsíčky a dva vložíme do každé ryby.
Pekáč vyložíme pečícím papírem, ryby na něj položíme. Máslo nakrájíme na tenké plátky a poklademe jimi ryby.
Pečeme ve vyhřáté troubě na 150°C přibližně 15-20 minut. Maso se nám musí od sebe oddělovat a zářezy se rozevírat.

Bulb Tip k receptu

Podáváme buď s teplou zeleninou na másle, toastem, nebo vařenými ranými brambůrkami.


Přidat na Pinterest
Sonia005

24. 11. 2011, Recept navštíven: 6038x


Přidat recenzi
Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
klasika dobrý recept

22. 04. 2016, 09:45

Přidat komentář

Facebook komentáře