Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Pstruh na smetaně

Pstruh na smetaně
Obtížnost: Rating Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 15min , Čas vaření: 35min
Celkový čas: 50min , porce

584 kalorií, 2.0g cukrů, 26.0g tuků, 11.0g bílkovin

Příprava

Pstruhy osolíme, obalíme v hladké mouce a urovnáme do pekáčku. Přidáme plátky másla, vložíme do předehřáté trouby a pečeme 20 minut při 160 °C. Poté zalijeme zakysanou smetanou, kterou jsme rozmíchali s citrónovou šťávou a necháme péci dalších 15 minut. Při podávání posypeme na drobno nakrájenou petrželovou natí.

Beruska64

05. 11. 2009, Recept navštíven: 2867x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Pstruh na smetaně

Pstruh na smetaně

Pstruhy osolíme, obalíme v hladké mouce a urovnáme do pekáčku. Přidáme plátky másla, vložíme do předehřáté ...

Zobrazit všechny podobné recepty k Pstruh na smetaně Link-arrow
Thumb

Recept na bramborovou kaši

Brambory oloupeme, nakrájíme na čtvrtky a propláchneme ve studené vodě. Poté je vložíme do osolené vody, př...

Thumb

Vařené brambory

Brambory oškrábeme, nakrájíme na kostičky a opláchneme ve studené vodě. Pak je vložíme do osolené vody, se ...


Přidat recenzi
maruskaji
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
Tato varianta patří mezi mé oblíbené. Pstruhy dělávám moc ráda v létě i grilované.
Přidané ingredience: Do mouky přidávám trochu koření na ryby

20. 02. 2013, 21:00

Přidat komentář

Facebook komentáře