Pstruh plněný kuskusovo-špenátovou nádivkou
Obtížnost
Čas přípravy
20min
Čas vaření
35min
Celkový čas
55min
Porce
Nutriční hodnoty
311
kalorií
0.0g
cukrů
24.0g
tuků
3.0g
bílkovin
Příprava
Troubu si rozehřejeme na 180°C. Pstruha nasolíme a opepříme zevnitř i zvenku. Kuskus připravíme od oka tak, že uvařenou vodou zalijeme kuskus (pamatujte na to, že vody musí být dvojnásobek, takže pokud máte malou sklenici kuskusu, zalijte ji dvěma sklenicemi uvařené vody). nechte vodu cca 5 minut vsáknout a přimíchejte citronovou šťávu a nasekané listy špenátu a snítky tymiánu. Nádivkou pak naplňte pstruha. Na pstruha pak dejte ještě dvě lžíce másla a pečte cca 20-30 minut.
Tatiana01. 11. 2011
Další recepty
© 2024, Railsformers s.r.o.