Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Pstruh plněný kuskusovo-špenátovou nádivkou

Obtížnost Čas přípravy
20min
Čas vaření Celkový čas Porce
35min 55min
Nutriční hodnoty
311 kalorií 0.0g cukrů 24.0g tuků 3.0g bílkovin

Příprava

Troubu si rozehřejeme na 180°C. Pstruha nasolíme a opepříme zevnitř i zvenku. Kuskus připravíme od oka tak, že uvařenou vodou zalijeme kuskus (pamatujte na to, že vody musí být dvojnásobek, takže pokud máte malou sklenici kuskusu, zalijte ji dvěma sklenicemi uvařené vody). nechte vodu cca 5 minut vsáknout a přimíchejte citronovou šťávu a nasekané listy špenátu a snítky tymiánu. Nádivkou pak naplňte pstruha. Na pstruha pak dejte ještě dvě lžíce másla a pečte cca 20-30 minut.


Přidat na Pinterest
Tatiana

01. 11. 2011, Recept navštíven: 1873x


Přidat recenzi
Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
zaujímavá plnka

12. 11. 2015, 15:15

dušanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
velmi chutný recept s dobrou plnkou

18. 03. 2017, 18:43

Přidat komentář

Facebook komentáře