Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Pstruh plněný libečkem

Obtížnost Čas přípravy
10min
Čas vaření Celkový čas Porce
30min 40min
Nutriční hodnoty
274 kalorií 0.0g cukrů 24.0g tuků 1.0g bílkovin

Příprava

Pstruha očistíme, osolíme z venku i z vnitřku, kořením na ryby posypeme pstruha z vnitřní strany a naplníme libečkem. Z vnější strany okořeníme grilovacím kořením a kmínem. Pstruha obalíme v hladké mouce a na mírném plameni smažíme na másle z obou stran do zrůžovění mouky.


Přidat na Pinterest
Jana Remková

20. 11. 2009, Recept navštíven: 2453x


Přidat recenzi
palino
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
recept výborný

14. 09. 2016, 18:56

hanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
chutne pripravený pstruh

07. 10. 2016, 18:59

Přidat komentář

Facebook komentáře