Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Pstruh plněný sýrem a pórkem

Pstruh plněný sýrem a pórkem

Obtížnost Čas přípravy
20min
Čas vaření Celkový čas Porce
30min 50min
Nutriční hodnoty
8 kalorií 0.0g cukrů 0.0g tuků 0.0g bílkovin

Příprava

Vykuchaného a omytého pstruha osolíme a posypeme kořením na ryby. Dovnitř klademe plátky sýra a pórku nakrájeného na kolečka.
Poté dáme naplněnou rybu na vymazaný plech a pečeme asi 20 minut v předehřáté troubě na 200°C, dokud kůžička není jemně hnědá.

Bulb Tip k receptu

Podáváme s vařeným brambory, které můžeme posypat pokrájeným pórkem.


Alirtecka

05. 01. 2011, Recept navštíven: 2213x


Přidat recenzi
katka16031
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
chutne pripravený pstruh

18. 10. 2016, 18:49

majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vyborný plnený pstruh

17. 12. 2016, 21:07

Přidat komentář

Facebook komentáře