Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Pstruh s mandlovými lupínky

Obtížnost Čas přípravy
10min
Čas vaření Celkový čas Porce
15min 25min
Nutriční hodnoty
848 kalorií 5.0g cukrů 78.0g tuků 24.0g bílkovin

Příprava

Pstruhy osolíme, pokapeme citrónovou šťávou a naplníme petrželovou natí. Mandle si nakrájíme na lupínky a osmahneme na rozpáleném másle. Když jsou mandle opražené, přidáme pstruhy a smažíme z obou stran, dokud maso nezměkne.


Přidat na Pinterest
Beruska64

05. 11. 2009, Recept navštíven: 1385x


Přidat recenzi
Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
velmi dobre pripravený pstruh

09. 10. 2016, 17:53

palino
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
pstruh s mandlami je vyborný a chutný

20. 01. 2017, 16:35

Přidat komentář

Facebook komentáře