Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Reveňový koláč s drobenkou

Obtížnost Čas přípravy
15min
Čas vaření Celkový čas Porce
30min 45min
Nutriční hodnoty
3016 kalorií 4.0g cukrů 119.0g tuků 34.0g bílkovin

Příprava

Z hladké mouky, cukru moučky a 100g másla umícháme těsto. Dáme do formy a na několika místech ho propíchneme. Rebarboru očistíme, nahrájíme na kostičky a dáme na těsto. Posypeme drobenkou z 40g másla, 40g cukru a polohrubé mouky. Necháme péct při 170°C. Mezitím si připravíme rumový karamel: na pánvi necháme rozpustit 100g cukru, zalijeme rumem a zjemníme smetanou.


Přidat na Pinterest
Jana Langrová

04. 07. 2012, Recept navštíven: 3261x


Přidat recenzi
majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
dobré

30. 12. 2015, 14:13

katka16031
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vyskúšam a uvidíme

17. 03. 2016, 12:12

Přidat komentář

Facebook komentáře