Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Rillons z domácí pekárny

Obtížnost: Rating Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 1dní 0h 20min , Čas vaření: 2h 0min
Celkový čas: 1dní 2h 20min , porce

2244 kalorií, 0.0g cukrů, 0.0g tuků, 100.0g bílkovin

Přidat na Pinterest

Příprava

Bůček nakrájíme na kostky (2 - 3 cm), osolíme, opepříme , důkladně promícháme a zalijeme vínem.
Necháme přes noc uležet v chladu.
Druhý den maso i s vinným nálevem přendáme do pekárny a zapneme program Pečení. Po ukončení programu ho zapneme ještě jednou. Občas mírně promícháme.
Ke konci škvaření přidáme kousek bobkového listu, nové koření a snítku tymiánu. Víno se během pečení vypaří a zůstane jen příjemná vinná příchuť.
Hotové škvarky přecedíme, sádlo necháme vychladnout a použijeme všude tam, kde normální sádlo, výborné je použít ho do těsta na slané pečivo.
Teplé škvarečky podáváme s čerstvým chlebem a sklenicí piva.

Angel 666

14. 08. 2011, Recept navštíven: 2935x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Rillons z domácí pekárny

Rillons z domácí pekárny

Bůček nakrájíme na kostky (2 - 3 cm), osolíme, opepříme , důkladně promícháme a zalijeme vínem. Necháme př...

Zobrazit všechny podobné recepty k Rillons z domácí pekárny Link-arrow

Přidat recenzi
slavuska
Restaurant_star
Já dělám klasické škvarky v pekárně, jsou bez práce, a opravdu dobré.

25. 12. 2012, 22:26

slavuska
Restaurant_star
Já dělám klasické škvarky v pekárně, jsou bez práce, a opravdu dobré.

25. 12. 2012, 22:26

Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
dobre to je

15. 05. 2016, 19:08

Přidat komentář

Facebook komentáře