Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Rillons z domácí pekárny

Obtížnost Čas přípravy
1dní 0h 20min
Čas vaření Celkový čas Porce
2h 0min 1dní 2h 20min
Nutriční hodnoty
2244 kalorií 0.0g cukrů 0.0g tuků 100.0g bílkovin

Příprava

Bůček nakrájíme na kostky (2 - 3 cm), osolíme, opepříme , důkladně promícháme a zalijeme vínem.
Necháme přes noc uležet v chladu.
Druhý den maso i s vinným nálevem přendáme do pekárny a zapneme program Pečení. Po ukončení programu ho zapneme ještě jednou. Občas mírně promícháme.
Ke konci škvaření přidáme kousek bobkového listu, nové koření a snítku tymiánu. Víno se během pečení vypaří a zůstane jen příjemná vinná příchuť.
Hotové škvarky přecedíme, sádlo necháme vychladnout a použijeme všude tam, kde normální sádlo, výborné je použít ho do těsta na slané pečivo.
Teplé škvarečky podáváme s čerstvým chlebem a sklenicí piva.


Přidat na Pinterest
Angel 666

14. 08. 2011, Recept navštíven: 3179x


Přidat recenzi
slavuska
Restaurant_star
Já dělám klasické škvarky v pekárně, jsou bez práce, a opravdu dobré.

25. 12. 2012, 22:26

slavuska
Restaurant_star
Já dělám klasické škvarky v pekárně, jsou bez práce, a opravdu dobré.

25. 12. 2012, 22:26

Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
dobre to je

15. 05. 2016, 19:08

Přidat komentář

Facebook komentáře