Rillons z domácí pekárny
Obtížnost
Čas přípravy
1dní 0h 20min
Čas vaření
2h 0min
Celkový čas
1dní 2h 20min
Porce
Nutriční hodnoty
2244
kalorií
0.0g
cukrů
0.0g
tuků
100.0g
bílkovin
Příprava
Bůček nakrájíme na kostky (2-3 cm), osolíme, opepříme, důkladně promícháme a zalijeme vínem. Necháme přes noc uležet v chladu.
Druhý den maso i s vinným nálevem přendáme do pekárny a zapneme program Pečení. Po ukončení programu ho zapneme ještě jednou. Občas mírně promícháme. Ke konci škvaření přidáme kousek bobkového listu, nové koření a snítku tymiánu. Víno se během pečení vypaří a zůstane jen příjemná vinná příchuť.
Hotové škvarky přecedíme, sádlo necháme vychladnout a použijeme všude tam, kde normální sádlo, výborné je použít ho do těsta na slané pečivo. Teplé škvarečky podáváme s čerstvým chlebem a sklenicí piva.
Angel 66614. 08. 2011
Ingredience
Kategorie
Další recepty
© 2024, Railsformers s.r.o.