Rillons z domácí pekárny
Obtížnost
Čas přípravy
Čas vaření
Celkový čas
Porce
Nutriční hodnoty
Příprava
Bůček nakrájíme na kostky (2-3 cm), osolíme, opepříme, důkladně promícháme a zalijeme vínem. Necháme přes noc uležet v chladu.
Druhý den maso i s vinným nálevem přendáme do pekárny a zapneme program Pečení. Po ukončení programu ho zapneme ještě jednou. Občas mírně promícháme. Ke konci škvaření přidáme kousek bobkového listu, nové koření a snítku tymiánu. Víno se během pečení vypaří a zůstane jen příjemná vinná příchuť.
Hotové škvarky přecedíme, sádlo necháme vychladnout a použijeme všude tam, kde normální sádlo, výborné je použít ho do těsta na slané pečivo. Teplé škvarečky podáváme s čerstvým chlebem a sklenicí piva.
Angel 66614. 08. 2011
Ingredience
Kategorie
Podobné recepty
Recenze
Přidat recenzi
slavuska 25. 12. 2012, 22:26

slavuska 25. 12. 2012, 22:26

Svetlana 15. 05. 2016, 19:08

majka 29. 10. 2017, 21:26

katka16031 16. 05. 2019, 20:01