Rillons z domácí pekárny

Obtížnost

Čas přípravy

1dní 0h 20min
Čas vaření
2h 0min

Celkový čas

1dní 2h 20min

Porce


Nutriční hodnoty

2244 kalorií
0.0g cukrů
0.0g tuků
100.0g bílkovin


Příprava

Bůček nakrájíme na kostky (2 - 3 cm), osolíme, opepříme , důkladně promícháme a zalijeme vínem.
Necháme přes noc uležet v chladu.
Druhý den maso i s vinným nálevem přendáme do pekárny a zapneme program Pečení. Po ukončení programu ho zapneme ještě jednou. Občas mírně promícháme.
Ke konci škvaření přidáme kousek bobkového listu, nové koření a snítku tymiánu. Víno se během pečení vypaří a zůstane jen příjemná vinná příchuť.
Hotové škvarky přecedíme, sádlo necháme vychladnout a použijeme všude tam, kde normální sádlo, výborné je použít ho do těsta na slané pečivo.
Teplé škvarečky podáváme s čerstvým chlebem a sklenicí piva.

přidejte na:
Chybí obrázek

14. 08. 2011

Další recepty


Přidat recenzi
Chybí obrázek
Já dělám klasické škvarky v pekárně, jsou bez práce, a opravdu dobré.

25. 12. 2012, 22:26

Chybí obrázek
Já dělám klasické škvarky v pekárně, jsou bez práce, a opravdu dobré.

25. 12. 2012, 22:26

Chybí obrázek
dobre to je

15. 05. 2016, 19:08

Chybí obrázek
perfektna pochúťka

29. 10. 2017, 21:26

Chybí obrázek
celkom vydarený recept

16. 05. 2019, 20:01

Přidat komentář
Vaříte rádi? Zajímá Vás zdravá výživa a vše kolem jídla? Pak ste tu správně. sRecepty.CZ jsou komunitním portálem, kde se setkávají uživatelé s podobnými zájmy.