Řízečky ze šmakouna
Obtížnost
Čas přípravy
20min
Čas vaření
20min
Celkový čas
40min
Porce
Nutriční hodnoty
974
kalorií
0.0g
cukrů
8.0g
tuků
32.0g
bílkovin
Příprava
Tento recept zvládne skutečně každý. Plátky Šmakouna vyndáme z obalu a pomocí papírové utěrky zbavíme přebytečné vlhkosti. Obalíme v trojobalu jako klasický řízek a dáme péci stejně jako klasický řízek. Smažení nemusí být dlouhé, protože Šmakoun je již v základní podobě tepelně upravený, stačí aby se nám prohřál a osmažila strouhanka.
Jako přílohu zvolíme, co máme rádi. Například bramborovou kaši a dušenou zeleninu.
Tip k receptu
Díky šmakounovi se oproti řízku z masa sníží energetická hodnota, ale obsažené množství bílkovin zůstane vysoké:)
Peta S14. 12. 2009
Ingredience
Kategorie
Další recepty
Recenze
Přidat recenziPřidané ingredience: kukuřičné lupínky
planeta 03. 03. 2014, 14:25
© 2024, Railsformers s.r.o.