Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Řízečky ze šmakouna

Obtížnost: Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 20min , Čas vaření: 20min
Celkový čas: 40min , porce

974 kalorií, 0.0g cukrů, 8.0g tuků, 32.0g bílkovin

Přidat na Pinterest

Příprava

Tento recept zvládne skutečně každý. Plátky Šmakouna vyndáme z obalu a pomocí papírové utěrky zbavíme přebytečné vlhkosti. Obalíme v trojobalu jako klasický řízek a dáme péci stejně jako klasický řízek. Smažení nemusí být dlouhé, protože Šmakoun je již v základní podobě tepelně upravený, stačí aby se nám prohřál a osmažila strouhanka.

Jako přílohu zvolíme, co máme rádi. Například bramborovou kaši a dušenou zeleninu.

Bulb Tip k receptu

Díky šmakounovi se oproti řízku z masa sníží energetická hodnota, ale obsažené množství bílkovin zůstane vysoké:)

Peta S

14. 12. 2009, Recept navštíven: 2939x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Řízečky ze šmakouna

Řízečky ze šmakouna

Tento recept zvládne skutečně každý. Plátky Šmakouna vyndáme z obalu a pomocí papírové utěrky zbavíme přeby...

Přírodní řízečky ze Šmakouna

Přírodní řízečky ze Šmakouna

Plátky Šmakouna vyndáme z obalu a usušíme papírovou utěrkou. Okořeníme podle chuti a dáme péci. Nemusíme ho...

Sekané řízečky ze slepice

Sekané řízečky ze slepice

Slepici omyjeme, očistíme a dáme vařit do osolené vody spolu s celou oloupanou cibulí, mrkví, bobkovými lis...

Zobrazit všechny podobné recepty k Řízečky ze šmakouna Link-arrow

Přidat recenzi
planeta
Restaurant_star
zajímavý recept, do strouhanky bych přidala kukuřičné lupínky
Přidané ingredience: kukuřičné lupínky

03. 03. 2014, 13:25

hanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vyskušala som a bolo to velmi chutne jedlo

03. 09. 2016, 18:48

Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
recept je celkom chutný

21. 11. 2016, 20:15

Přidat komentář
Roxana
Jo, taky ho kupuju, spokojená....

Roxana 15. 12. 2009, 08:59

Ajaja
Ano, žádné tuky, jen vaječná bílkovina a použití všestranné - lze se k tomu chovat jako např. ke kuřecímu masu...

Ajaja 09. 01. 2010, 13:55

Facebook komentáře