Řízečky ze šmakouna

Obtížnost

Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení

Čas přípravy

20min
Čas vaření
20min

Celkový čas

40min

Porce


Nutriční hodnoty

974 kalorií
0.0g cukrů
8.0g tuků
32.0g bílkovin


Příprava

Tento recept zvládne skutečně každý. Plátky Šmakouna vyndáme z obalu a pomocí papírové utěrky zbavíme přebytečné vlhkosti. Obalíme v trojobalu jako klasický řízek a dáme péci stejně jako klasický řízek. Smažení nemusí být dlouhé, protože Šmakoun je již v základní podobě tepelně upravený, stačí aby se nám prohřál a osmažila strouhanka.

Jako přílohu zvolíme, co máme rádi. Například bramborovou kaši a dušenou zeleninu.

Tip k receptu

Díky šmakounovi se oproti řízku z masa sníží energetická hodnota, ale obsažené množství bílkovin zůstane vysoké:)

přidejte na:
Peta S

14. 12. 2009

Podobné recepty


Přidat recenzi
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
zajímavý recept, do strouhanky bych přidala kukuřičné lupínky
Přidané ingredience: kukuřičné lupínky

planeta 03. 03. 2014, 13:25

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení
vyskušala som a bolo to velmi chutne jedlo

hanka 03. 09. 2016, 18:48

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
recept je celkom chutný

Svetlana 21. 11. 2016, 20:15

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
recept celkom dobrý

majka 10. 12. 2016, 20:43

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
velmi dobrý recept, chutná vyborne

dušanka 27. 01. 2017, 12:09

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
rezne su chuťovo dobre

palino 03. 08. 2017, 20:49

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
recept na rizečky dobrý

katka16031 01. 08. 2018, 18:59

Přidat komentář
Roxana
Jo, taky ho kupuju, spokojená....

Roxana 15. 12. 2009, 08:59

Ajaja
Ano, žádné tuky, jen vaječná bílkovina a použití všestranné - lze se k tomu chovat jako např. ke kuřecímu masu...

Ajaja 09. 01. 2010, 13:55