Řízečky ze šmakouna
Obtížnost
Čas přípravy
Čas vaření
Celkový čas
Porce
Nutriční hodnoty
Příprava
Tento recept zvládne skutečně každý. Plátky Šmakouna vyndáme z obalu a pomocí papírové utěrky zbavíme přebytečné vlhkosti. Obalíme v trojobalu jako klasický řízek a dáme péci stejně jako klasický řízek. Smažení nemusí být dlouhé, protože Šmakoun je již v základní podobě tepelně upravený, stačí aby se nám prohřál a osmažila strouhanka.
Jako přílohu zvolíme, co máme rádi. Například bramborovou kaši a dušenou zeleninu.
Tip k receptu
Díky šmakounovi se oproti řízku z masa sníží energetická hodnota, ale obsažené množství bílkovin zůstane vysoké:)
Peta S14. 12. 2009
Ingredience
Kategorie
Podobné recepty
Recenze
Přidat recenzi
Přidané ingredience: kukuřičné lupínky
planeta 03. 03. 2014, 13:25

hanka 03. 09. 2016, 18:48

Svetlana 21. 11. 2016, 20:15

majka 10. 12. 2016, 20:43

dušanka 27. 01. 2017, 12:09

palino 03. 08. 2017, 20:49

katka16031 01. 08. 2018, 18:59
Roxana 15. 12. 2009, 08:59
Ajaja 09. 01. 2010, 13:55