Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Řízky v česnekovém těstíčku

Řízky v česnekovém těstíčku
Obtížnost: Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 10min , Čas vaření: 15min
Celkový čas: 25min , porce

828 kalorií, 1.0g cukrů, 72.0g tuků, 17.0g bílkovin

Příprava

Česnek oloupeme a utřeme. Můžeme použít lžičku sušeného česneku. Vejce našleháme s moukou, solí a utřeným česnekem. Omyté a osušené řízky lehce naklepeme a obalíme v těstíčku. Řízky v česnekovém těstíčku ihned osmažíme na rozehřátém oleji z obou stran dozlatova.

Bulb Tip k receptu

Řízky v česnekovém těstíčku podáváme s bramborovou kaší a kompotem.

Romana Jakoubková

21. 09. 2009, Recept navštíven: 2571x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Řízky v česnekovém těstíčku

Řízky v česnekovém těstíčku

Česnek oloupeme a utřeme. Můžeme použít lžičku sušeného česneku. Vejce našleháme s moukou, solí a utřeným č...

Zobrazit všechny podobné recepty k Řízky v česnekovém těstíčku Link-arrow
Thumb

Recept na bramborovou kaši

Brambory oloupeme, nakrájíme na čtvrtky a propláchneme ve studené vodě. Poté je vložíme do osolené vody, př...


Přidat recenzi
Přidat komentář
heleen1
Stejným způsobem se dají připravit i řízky z hlaviček hub

heleen1 25. 09. 2009, 20:38

labe
Stejným způsobem lze připravit i vepřové řízky.Jsou velice chutné.

labe 02. 10. 2009, 22:27

Barbora Dvouletá
rozhodne to stojí za vyskoušení

Barbora Dvouletá 29. 10. 2009, 19:27

Romana Jakoubková
díky za pochvalu receptu,který jsem poslala dalším zájemcům.

Romana Jakoubková 30. 10. 2009, 13:27

Facebook komentáře